HSYK başkanvekili'nden açıklama: 3 bin 696 hakim ve savcı ihraç edildi.
Derik Kaymakamı Safitürk'ün şehit olduğu saldırıda kullanılan bombanın kaymakamlık görevlilerince odasına yerleştirildiği ve infilak ettirildiği öne sürüldü.
Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında Babul Selam Sınır Kapısı’nın yönetimi konusunda anlaşamayan iki muhalif grup arasında çatışma çıktı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile cezaevinde görüşen avukat ve HDP İstanbul İl Yöneticisi Levent Pişkin, sabaha karşı gözaltına alındı.
Hindistan ve Pakistan arasında son dönemde yaşanan çatışmalar şiddetlendi. Hindistan'ın bombalı saldırısında 7 Pakistan askeri hayatını kaybetti.
Vücudumuzda sinsi bir şekilde ilerleyen diyabet (şeker hastalığı), iyi kontrol edilmediğinde özellikle kalbimiz, böbreklerimiz, ayaklarımız ve gözlerimiz için ciddi bir tehdide dönüşeb
Teröristbaşı Fetullah Gülen, Mısır'ın eski müftüsü ve darbeci Sisi'nin savunucusu Ali Cuma'ya övgüler düzdü.
Komisyonda AK Partili üyeler, CHP önergesine oy verip sadece hukuk mezunlarının uzlaştırmacı olmasının kabul edilmesini sağladı.
Fetö’yü, Amerika’daki Müslümanların Türkiye’ye bakışını, kızı Merve Kavakçı’nın mağdur edildiği dönemdeki yaşadıklarını konuştuğumuz ilim adamlarımızdan Prof. Dr. Yusuf Z
AK Parti ile MHP’nin ortaklaşa hazırlayacağı yeni Türkiye anayasasında; laiklik, din ve vicdan hürriyeti gibi kavramların yeniden tanımlanması talep edildi.
“Küresel ölçekte din hizmeti yürütebilmek için daha farklı bir yapılanmaya ihtiyacımız var. İmam hatipten ilahiyat müfredatına kadar hepsini gözden geçirmemiz gerekiyor. Mutlaka diyane
Büyükannem bahçeden topladığı zeytinleri kendi yöntemiyle ezdikten sonra geçirgen bir torbada biriktirir sonra bu karışımı kaynatır ve zeytinyağı elde ederdi.
Kırşehir’de FET֒nün polis imamı olduğu ileri sürülen ve damadı adına telefon hattı kullandığı tespit edilen Ö.A. tutuklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Avrupa’daki siyasi durumu değerlendirirken, “şirazeden çıkmış bir yapı var” demesi boşuna değil. Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Avrupa’nın Tü
Bütün kusurlarına karşın, sarsak bir demokrasi bile bugün bir devrimin kaçınılmaz sonucu olacak bir diktatörlükten iyidir — bunu açıkça söylemek, doğruluk adına zorunlu görünüyor