Bir kısım insanın kullandığı imkânlar artık herkesin emrine amade. Herkesin yazacak ve yayacak bir şeyleri var ve bunu hemen her saat, her dakika yapabiliyor. Engel olan da, söze liyakatin h
Harekat tahminime göre Fırat Kalkanı kadar büyük bir alanda gerçekleşmeyecek ve bir şerit halinde ‘tecrit operasyonu’ şeklinde icra edilecektir. Bu da operasyonu yıpratma harekatına dönd
IKBY siyasetinin ana damarı olan Barzani çizgisi, Türkiye’nin kaygılarını gözetmeyi ve Türkiye ile karşılıklı menfaat ilişkisini korumayı (da) ifade eden bir çizgi. Bu çizgi kırılı
İsrail askerleri, Avrupa Parlamentosundan bir heyeti El-Halil'de 3 saat alıkoydu.
Hava sıcaklığının Marmara ve Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında 4 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Açıköğretim okulları ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin, 22 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar devam edeceğini bildirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın verdiği yemek davetine katıldı.
Başbakan Yıldırım, "Rahmet peygamberi Hazreti Muhammed'in hem dünya hem de İslam tarihine ışık tutan hicreti, manevi kurtuluşumuza vesile olacak müstesna bir yolculuktur." dedi.
İstanbul'da terör örgütü PKK mensuplarına yardım ve yataklık ettikleri öne sürülen 10 şüpheli yakalandı.
Tunceli'de İnsansız Hava Aracı'nın (İHA) takip ettiği, Jandarma Özel Harekat Timinin ölü olarak ele geçirdiği teröristin, terör örgütü PKK'nın sözde Pülümür gücü sorumlularında
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile 28 Eylül Perşembe günü akşam yemeğinde görüşecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki referandum tartışmaları ile ilgili, "Temenni ederim ki ayın 25'ine kadar Sayın Barzani ve ekibi, hemen bu yanlış karardan vazgeçerler." dedi.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, nükleer anlaşmayı ilk bozan taraf olmayacaklarını ancak taraflardan birinin ihlal etmesi halinde kararlı şekilde cevap vereceklerini söyledi.
Almanya'da bazı okullarda Türk öğrencilere MEB öğretmenleri tarafından sunulan Türkçe ve Türk Kültürü derslerinin, Berlin’de bazı belediyelerce engellenmeye çalışıldığı bildirild
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, New York'ta Terörle Mücadele Küresel Forumu 8. Bakanlar Toplantısı'nda, DEAŞ ve benzeri terör örgütlerinin ideolojilerini yok etmek yerine terörün temel n