Yemen'in BM Temsilcisi, İran destekli Husilerin sivillere yönelik saldırılarını artırmasının ardından Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne ülkeye ''karadan müdahale edilmesi' çağr�
Milli Gazete yazarı Hüseyin Akın, tesettür defilelerini eleştirdiği yazısında, erkeklerin de tepeden tırnağa değişimlerini kadındaki göze batan nispi değişimler üzerinden ustaca kamuf
İsrail İstihbarat Merkezi tarafından yayımlanan raporda, Hamas’ın Filistinli öğrencileri, işgal topraklarında çeşitli operasyonlar düzenlemek amacıyla, Malezya’ya planör tipi uçaklar
Suriye Ulusal Koalisyonu Başkanı Halid Hoca, Suriye'de yaşanan iç savaştaki son gelişmeleri anlattı...
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakının Mardin milletvekili adayı Ahmet Özal, 7 Haziran seçimleriyle ilgili tuhaf bir kehanette bulunarak "Erdoğan'ın mitingleri AK Parti'ye yarar d
Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar olduklarında Suriyelileri geri yollayacaklarını taahhüt ediyor. Bu nasıl mantıktır ve hangi insaftır? Suriye'de ne değişti ki bu insanlar iade edilecek?
Şırnak'ta PKK'dan kaçan 5 kişi, güvenlik güçlerine teslim oldu. Yaklaşık iki yılda PKK'dan kaçanların sayısı 660'a yükseldi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı’nın raporunu mahkemeye vermeyi reddettiği öne sürüldü...
CHP'li Gürsel Tekin, Taraf Gazetesi'ne verdiği röportajda önemli bir iddia ortaya attı...
Lübnan Genelkurmay Başkanı İmad Can Kahveci terörün ve İsrail’in aynı madalyonun iki yüzü olduğuna işaret ederek “Terörle mücadele İsrail’le mücadeleden daha az önemli değildir”
Yıllarca konser alanı olarak kullanılan ve fetih ruhunu inciten Rumelihisarı'ndaki mescit yapımı tiyatrocu Defne Halman'ı rahatsız etti.
HAMAS (Filistin İslami Direniş Hareketi) kurucusu Şeyh Yasin için Lima Hatir tarafından kaleme alınan ve Filistin Enformasyon Merkezi tarafından yayınlanan metin, Şeyh Ahmed Yasin'in nasıl b
Suriye'deki kanlı katliamların sorumlusu Beşşar Esad'dan tarihi bir itiraf geldi. Esad muhaliflere karşı verdikleri savaşta son dönemde bazı yenilgilere uğradıklarını itiraf etti.
Adana'da MİT tırlarının durdurulması kararını veren 4 savcı hakkında devam eden soruşturmada tutuklama kararı çıktı. Karara göre 4 savcı tutuklanarak cezaevine gönderilecek.
Çin, Müslüman Uygurları, Doğu Türkistan’da sahibi olduğu lokanta ve dükkanlarda alkollü içki ve sigara satma konusunda zorluyor.