Kopenhag'ın merkezindeki Nordvest semtinde bulunan caminin kütüphanesinin kundaklandığı bildirildi...
Fransız besteci Stephane Blet, Fransa'da Müslüman ve Hristiyanlar arasında sorunlar olmadığı halde İslamofobinin medya ve bazı lobiler tarafından körüklendiğini söyledi...
Binlerce insanın hayatını kaybettiği 17 Ağustos Marmara depreminin üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen, zorunlu deprem sigortasında istenilen düzeye ulaşılamadı. 2000 yılından bu yana DA
PKK’nın 7 Temmuz ve 15 Ağustos tarihleri arasında yaptığı saldırılarda 43 asker, polis ve korucu şehit edildi, en az 160 kişi yaralandı.
Çözüm süreci ile birlikte yatırımda ivme kazanan Doğu ve Güneydoğu ekonomisi çatışmaların başlamasıyla durgunluğa geçti. İş örgütleri umutsuz değil. Beklenti; çatışmaların de
Bugün 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 16. yıldönümü. Büyük depremde yaşamını yitirenler için saat 03.02'de anma törenleri düzenlendi.
Ortadoğu ve Afrika’daki iç savaşlar ve sefaletten kaçan göçmenleri ülkelerine almamak için her yolu deneyen Avrupa, kabul ettiği mültecileri de hapishane şartlarındaki kamplara yerleştir
“Ama hayır, (ey insanlar,) siz bu dünya hayatını tercih edersiniz, oysa gelecek hayat daha iyi ve daha kalıcıdır.” (A’la / 16. 17)
Yüksekova’da aralarında Belediyesi Eş Başkanı Tacettin Safalı’nın da bulunduğu 15 kişinin evine polis tarafından operasyon düzenlendi.
Deutsche Welle Türkçe'de yer alan habere göre, Alman hükümeti, Patriot misyonunu çerçevesinde Türkiye'de bulunan Alman askerlerini görev süresi sona ermeden çekmeye hazırlanıyor.
Emniyet Genel Müdürlüğü, PKK'nın 1984'teki ilk baskınının yıl dönümü olması nedeniyle bugün tüm birimlere uyarı genelgesi gönderdi.
Letonya, yerel desenlerle süslenmiş başörtüsü takılması şartıyla kamusal alanda tesettüre izin verdi
Son 2,5 yılda 2 bin 500'ün üzerinde firma açan Suriyeliler, en çok inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başladı.
Adana'da çöp ve moloz dökme alanında çok sayıda kullanılmış tanksavar füzesi kartuşu bulundu.
Atalarımız asırlar boyunca mukaddes şehir Kudüs'e ayrı bir değer vermişti. Günümüzde İsrail terörünün baskısı altında ezilen Kudüs, bir zamanlar müreffeh insanların memleketiydi.