Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Halep’te yaşanan insani dramı ve Ortadoğu gündemini değerlendirdi.
2016 yılının ilk bombalı saldırısını IŞİD, İstanbul Sultanahmet Meydanı’nda düzenledi. PKK da saldırılarını özellikle Ağustos ayında artırdı. İşte gün gün 2016'daki saldır�
Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a terör konusunda işbirlini arttırmaya hazır olduğunu söyledi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Hain saldırı sonrası dünyaca ünlü medya kuruluşlarının paylaşımları, nasıl bir oyunla karşı karşıya kaldığımızın göstergesi oldu.
Tunuslu seyyar satıcı Muhammed Buazizi altı yıl önce kendisini yakarak birçok Arap ülkesinde halk hareketlerini başlattı ancak iktidarlar değişse de ülkelerdeki karışıklıklar devam edi
İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Times, İşçi Partisi'nin lideri Corbyn'in, terör örgütü PKK'nın İngiltere'deki lobi örgütleriyle bağlantısı olduğunu öne sürdü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de gerçekleşen saldırıya ilişkin, "Türkiye, terör örgütlerinin ortak saldırısı altındadır. Gün farklılıklar üzerinden kısır çekişmelerle enerjim
Başbakan Binali Yıldırım, Kayseri'de halk otobüsüne gerçekleştirilen alçak saldırıya ilişkin açıklama yaptı.
Kayseri'de yaşanan hain saldırının ardından Amerikan Wall Street Journal gazetesi sosyal medya üzerinden alçak bir paylaşımda bulundu.
Halep'teki kuşatmadan kurtulan ve ayağından yaralı olan Assef ve, 'Bulunduğumuz bölgede kan ve gözyaşından başka birşey yoktu. Halep'te Esed, insanları istediği gibi öldürüyor.' dedi.
Kayseri'de er ve erbaşları hedef alan terör saldırısıyla ilgili açıklamada bulunan HDP "Bu saldırıyı da en sert biçimde kınıyoruz" dedi.
Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kayseri'deki terör saldırısında kullanılan plakanın sahte olduğunu belirtti.
Kayseri'de yaşanan hain saldırı, dünya medyası tarafından 'son dakika gelişmesi' olarak duyuruldu.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu sabah saatlerinde Kayseri Erciyes Üniversitesi önünde meydana gelen saldırıyla ilgili açıklama yaptı.