Arabiya kanalının sitesinde yayımlanan bir videoda Hizbullah militanı, örgütün Rusya'dan duyduğu rahatsızlığı ve militanların bakış açısını özetledi.
Almanya Başbakan Yardımcısı Sigmar Gabriel, Avrupa'yı her zamankinden daha fazla bölünmüş hale geldiğini ve Avrupa Birliği’nin dağılma ihtimalinin ufukta belirdiğini açıkladı.
Türkiye'de geçen yıl satılan 983 bin 720 otomobil ve hafif ticari aracın 672 bin 856'sını ithal, 310 bin 864'ünü yerli üretimler oluşturdu.
Irak'ın başkenti Bağdat'ın doğusundaki bir halk pazarı yakınlarında bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 12 kişi öldü, en az 50 kişi de yaralandı. Saldır
Velayeti, Türkiye'nin Irak ile yeniden dostluk ilişkisi kurmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi
Amerikan Washington Post gazetesinin Beyrut Büro Şefi Liz Sly, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye ve onun askeri kolu YPG'ye Barack Obama yönetimi tarafından yapılan askeri yardı
Oğlu Alican Kurdaş'ın getirdiği bombalı paketin infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve kolu kopan baba Osman Kurdaş, suçlunun oğlu olduğunu ilk anda anladığını söyledi.
TSK'dan yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı Harekatı sırasında sivillerin zarar gördüğüne ilişkin iddiaların gerçekleri yansıtmadığı ve maksatlı olduğu aşikardır." denildi.
Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul'da okullar pazartesi günü tatil edildi
Trabzon'un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkisinde çıkan orman yangını söndürüldü.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kamu çalışma reformunu biran önce yapmak istediklerini söyledi.
Eski İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun, Başbakanlık makamında kalmak için gereken 'ahlaki otoritesini' kaybettiğini söyledi.
İsviçre'de silah satışları geçen yıl, bir önceki yıla göre yüzde 30 artış gösterdi ve hane sahiplerinin elinde bulundurduğu toplam silah sayısı 2 milyona ulaştı
Suriye iç savaşını sonlandırma girişimlerinde Batılı müttefikleriyle beş sene birlikte çalışmasına rağmen Ankara, artık barışa yönelik Batının başını çektiği bir çözümün
Gülen örgütüne yönelik soruşturmada tutuklanan HSYK 1. Daire Başkanı İbrahim Okur, MİT Müsteşarı Fidan'ın kendisine, Oslo belgelerinin yabancı bir istihbarat servisinin Gülen örgütü