Fırat Kalkanı Harekatı'nın ardından DEAŞ'tan kurtarılan ve Türkiye'nin desteğiyle hızla gelişen Halep'in Cerablus ilçesinde, artan nüfus yoğunluğunun konut ihtiyacını karşılamak iç
Edirne'de FETÖ üyelerini 20 bin avro karşılığında İpsala Sınır Kapısı'ndan Yunanistan'a yasa dışı yollardan götüren şüpheliler, düzenlenen operasyonla suç üstü yakalandı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu büyükanne maaşlarına yapılan başvurunun durdurulacağını açıkladı.
Suriye rejimin lideri Esed, ABD Başkanı'nın getirdiği seyahat yasağının Suriyelilere karşı olmadığını söyledi. Trump'ın Müslümanların çoğunlukla yaşadığı yedi ülkeyi hedefleye
Güvenlik Uzmanı ve eski özel harp subayı Abdullah Ağar, pek çok tartışmaya konu olan ve El Bab'da TSK ile birlikte DEAŞ'a karşı mücadele veren Özgür Suriye Ordusu'nun iç yüzünü kalem
Moskova’da PYD'nin öncülüğünde düzenlenen ve İran'a yakın Kürt grupların da katıldığı konferansta, Rusya’nın Suriye için sunduğu anayasa taslağındaki ‘kültürel özerklik’ ifad
Denizli'de belediye otobüsünde başörtülü öğrencilere hakaret ettiği ve sözlü tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan kişi adliyeye sevk edildi.
AK Parti'nin seçim zaferlerinden sonra hezimeti yaşayanlar, her seçim öncesi olduğu gibi 'şaibe' haberlerini gündeme getiriyor.
Fransa'da polisin bir gence copla cinsel saldırıda bulunmasının Paris'te protesto edildiği gösteride, göstericiler ile polis arasında çatışma çıktı
Reina saldırganı Abdülgadir Masharipov’un dini nikahı kıydığı Fransız vatandaşı Tene Traore’nin, 1.5 aylık hamile olduğu öğrenildi.
Adana'da 13 Şubat'ta tutuklanan "Halo Dayı" kod adlı Eyüp Ç'nin, PKK'nın Mardin'den Antalya'ya kadar olan bölgede örgütün sözde Akdeniz metropol sorumlusu olduğu belirlendi.
Fırat Kalkanı harekatında sona gelindi. Taarruz harekatı bitti temizlik aşamasına geçildi. Org. Akar da operasyon bitti dedi. Şimdi dünyada eşi görülmemiş temizlik aşaması başladı.
16 Nisan'da yapılacak referandumda cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili değişiklik tekliflerini oylayacağız. Toplum olarak tartışarak birbirimizi ikna etmeyi pek becerdiğimiz söyl
Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’nun (UNICEF) Hartum Temsilcisi Abdullah el-Fadıl, “Sudan’daki çocukların temel ihtiyaçlarını gidermek için 110 milyon dolar temin edilmeli.” de
FETÖ'nün New Jersey eyaletinde yönettiği okulların geçen yıl 60 milyon dolardan fazla finansal destek aldığı belirtildi.