Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 15 Temmuz etkinliklerine dair, "Birinci yıl dönümünde yapılan bu etkinliklere, yaklaşık 6 milyonu aşkın vatandaşımız katılmıştır." dedi.
Mısır yönetimi, diplomatlar da dahil bütün Katar vatandaşlarına vize uygulaması başlatıyor.
Filipinler'de Müslüman direnişçiler, hükümet ile vardıkları barış anlaşması kapsamında hazırladıkları yeni Bangsamoro Temel Yasası tasarısını Devlet Başkanı Duterte'ye sundu.
Yargıtay 16. Ceza Dairesinin, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin ilk onama kararının gerekçesi tamamlandı. Gerekçede, darbenin tamamlanmış olup olmamasına bakılmaksızın TCK'da yer alan
Suriye'nin Türkiye sınırındaki Azez ilçesinin güneyinde Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri ile terör örgütü PKK/PYD arasında çatışmalar yaşanıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara'nın batısı için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
Türkiye, Suudi Arabistan'ın Katif vilayetinde son günlerde düzenlenen, can kayıpları ve yaralanmalara yol açan terör saldırılarını şiddetle kınadı.
Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye, "Filistin halkı ve direnişi, bu planların uygulamasına izin vermeyecektir. Aksa, uğrunda can ve kanların feda edildiği bir kimlik savaşı ve dava sembolü
İşgal güçleri tarafından Mescid-i Aksa'nın da içerisinde bulunduğu Kudüs'ün etrafı surlarla çevrili Eski Şehir bölgesine cuma gününden beri devam eden giriş yasağı sona erdi
Almanya Hükmet Sözcüsü Steffen Seibert, Alman milletvekillerinin Konya’da bulunan Alman askerlerini ziyaretinin iptal edilmediğini, ertenlediğini söyledi.
Katar Savunma Bakanı Al-Attiyah, Türkiye’deki darbe girişiminin bir benzeri Katar’da da olabileceğini belirterek, "Çünkü Türkiye ve Katar dünya üzerindeki mazlum insanlara karşı ortak on
The New York Times, ABD'nin 14 yıl önce Saddam Hüseyin'i devirip, 'yüzü batıya dönük' bir Orta Doğu yaratmak için işgal ettiği Irak'a hakim olmayı başaran tarafın İran olduğunu
Hükümlü Ahmet Suphi Altındöken'in Adana'daki cezaevinde silahlı saldırıda ölmesi olayıyla ilgili tutuklu yargılanan sanık ağırlaştırılmış müebbet ve 29 yıl 9 ay 10 gün hapis ce
OHAL'in üç ay daha uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM'ye sunuldu. Başbakan Binali Yıldırım imzalı tezkerede, OHAL'in 19 Temmuz tarihinden itibaren üç ay daha uzatılması öngörülüyor.
FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına yönelik dava kapsamında 76 "mahrem imam" ile 81 askeri personelin yargılandığı davaya, devam edildi.