Mısır'da İhvan, Rabia katliamının 4'üncü yılında, barışçıl mücadeleye bağlılık mesajı verdi.
Sivas'ta televizyon reklamlarında gördüğü ve piyasa değeri yaklaşık 200 lira olan cep telefonunu 99 liraya sipariş eden Yusuf Nugayoğlu, kargoyla gelen telefonun piyasa değerinin 20 lira ol
Van'ın Saray İlçesi'nde Kapıköy Gümrük Kapısı'ndan İran'a çıkış yapmak isterken gözaltına alınan bir kişi FETÖ/PDY'ye üye olmak suçundan tutuklandı.
ABD'de aşırı sağcılar Virginia sokaklarında ağır silahlarla görüntülendi.
Hollanda'da 15 Mart 2017'de yapılan genel seçimler sonuçlarına göre hiçbir parti, tek başına hükümet kuracak çoğunluğa ulaşmamıştı.
Koleksiyoncu Ahmedov, "Koleksiyonumda III. Mehmet'in Şirvan ve Şamahı şehirlerinde, III. Ahmet'in Tebriz ve Revan'da, I. Mahmut'un Tiflis ve Gence'de bastırdığı sikkeler var. Bunlar çok nadir
Siirt'te dün geceden itibaren aranan bir askerin cesedi ayaklarında zincirle bağlı şekilde su deposunda bulundu.
Trabzon’un Maçka İlçesi'nde PKK’lı teröristler ile güvenlik kuvvetleri arasında çatışma çıkan ev ve çevresinde uzun namlulu silahlara ait çok sayıda boş kovan bulunuyor.
Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında dün bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül için cenaze töreni düzenlendi. Törene İçişleri
AK Partide köklü bir değişimin olacağını söyleyen Erdoğan, şunları ifade etti: 'Şimdi bize yeni dönemin ruhuna uygun bir şekilde kendimizi yenilemek, tazelemek düşüyor' dedi.
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala vatandaşları kurbanlık alımında daha dikkatli olmaları hususunda uyardı.
Virgina Üniversitesinde yüzlerce milliyetçi, Konfederasyon Ordusunun komutanına ait heykelin kaldırılması planını protesto etti
Her seferinde tartışmalara sebep olan Yahudi Haham Nir Ben Artzi, Mısır’da yaşananlara dair yeni bir yorumla yeniden ortaya çıktı. Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Sisi’nin hayatının
FETÖ lideri Fethullah Gülen ve HDP’li iki milletvekilinin de aralarında bulunduğu 130 kişinin vatandaşlıktan çıkarılmasına kısa bir süre kaldı.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde devam edilen Tayinat Höyüğü kazısında, Kral Suppiluliuma'nın karısı olduğu düşünülen, aynı ebatlarda kadın heykeli bulundu.