Haftalık mizah dergisi Charlie Hebdo'nun kurucularından Henri Roussel, derginin ofisine düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Genel Yayın Yönetmeni Patrick Charbonnier'i sorumsuzlukla suçla
Cizre'de başından vurularak öldürülen 12 yaşındaki Nihat Kazanhan'ın polis kriminal raporuna Al Jazeera ulaştı. Raporda, çocuğun başından Emniyet Müdürlüğü envanterinde bulunmadığ
Gazze'deki Şeyh Şaban mezarlığı sadece bir mezarlık değil. Mezarlığın üstünde kurulan gecekondularda birçok hayat devam ediyor. Mezarlık sakinlerinin ise burada yaşamaktan başka bir ç
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, MİT tırlarının durdurulma ile ilgili belgelerin içeriğine ilişkin yayın yapılmasına yasak getirildiğini vurguladı.
Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah, Filistin'e ait vergi gelirlerini ödemesi konusunda İsrail'e baskı uygulanması için uluslararası topluma acil çağrıda bulundu.
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, "İslam karşıtlığına da tıpkı anti-semitizm gibi tepki gösterilmeli ve cezai yaptırım uygulanmalı" dedi.
Kimi 3 kimi 5 yıl boyunca köprü altlarında, hurda arabaların içinde yaşadı. Aç kaldılar, kimsesiz, korumasızdılar. Büyüdüler; geçmişe sünger çekip meslek sahibi oldular. Hayatların
Cumhuriyet gazetesi ile Charlie Hebdo'nun iğrenç kapağını yayınlayan köşe yazarları Ceyda Karan ve Hikmet Çetinkaya hakkında bugün 13.00'te Çağlayan Adliyesinde suç duyurusunda bulunula
Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu (TÜSEMKOM) Başkanvekili Halil Öztürk, Antalya ve Kumluca'daki kuvvetli yağış, sel, fırtına nedeniyle hafta başından itibaren fiyatlarda y
Trabzon'un Çaykara ilçesindeki hidroelektrik santrali şantiyesinde çığ altında kalan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, canlı yayında gündemi değerlendirirken, Kadir İnanır hakkında çıkan iddiaları da doğrulayarak, 'kendisine teklif götüreceğiz' dedi.
Cumhurbaşkanlığı, '16 Türk devletinin askerlerini temsilen giyilen kıyafetlerle yapılan tören, önümüzdeki süreçte de uygulanmaya devam edecek' dedi.
Fransa’da yaşanan saldırılarda akıllarda kalan önemli konulardan birisi de güvenlik güçlerinin istihbari ve teknik anlamdaki zafiyeti oldu.
ABD’nin Suriye’nin Türkiye sınırına yakın Al Bab kasabasındaki El Saraya isimli IŞİD hapishanesine 28 Aralık’ta düzenlediği hava saldırısında 61 sivilin öldüğü ortaya çıktı. Bo
Trabzon'un Çaykara ilçesindeki hidroelektrik santrali şantiyesinde meydana gelen çığın altında kalan 4 işçiden 2'sinin cesedine ulaşıldı.