Fas hükümeti, İsrail'in yerleşim birimi politikası ile Kudüs'ü "Yahudileştirme" çabalarına tepki gösterdi.
ABD'nin elinde tutsak bulunan Yemenli Tarık Ba Udeh, Guantanamo'da 8 yıldır açlık grevi yapıyor
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, dün Silvan ilçesinde yaşanan çatışma ve operasyonlarda, bir PKK’lının öldürüldüğü, 2 PKK’lının yaralandığı, bir PKK�
KCK liderlerinden Cemil Bayık'ın "ABD ile dolaylı olarak görüşüyoruz" şeklindeki sözlerinin ardından ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan "PKK ile doğrudan ya da dolaylı bir görüşmemiz yo
Türkiye'nin Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gözü olduğunu iddia eden Nuri el Maliki, "Türkiye IŞİD'i ve El Kaide'yi destekleyen ülkelerden biridir. Eğer Türkiye ve Suudi Arabistan olmasaydı Su
Emniyet Genel Müdürlüğü, PKK'nın 1984'teki ilk baskınının yıl dönümü olması nedeniyle bugün tüm birimlere uyarı genelgesi gönderdi.
Husilerin Suudi Arabistan'ın Cazan iline toplarla düzenlediği saldırıda bazı Suudi askerlerinin öldürüldüğü, bazılarının da yaralandığı iddia edildi
3 asrı aşkın müddet Osmanlı tarafından yönetilen Antibari şehri, tarihî eserlerle bezeli antik bölgesi ve tabii güzellikleriyle dikkat çekiyor.
Atalarımız asırlar boyunca mukaddes şehir Kudüs'e ayrı bir değer vermişti. Günümüzde İsrail terörünün baskısı altında ezilen Kudüs, bir zamanlar müreffeh insanların memleketiydi.
Seraya el-Kudüs, açlık grevi yapan ve bugün komaya girdiği açıklanan Filistinli tutuklu Allan'ın ölmesi durumunda İsrail'le ateşkesi bitireceğini açıkladı.
Batman-Diyarbakır Karayolu 4. kilometrede iki kenti birbirine bağlayan köprüde park edilmiş halde bomba yüklü araç bulundu.
Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü, PKK'ya yönelik yaptığı operasyonlara devam ediyor.
Almanya'daki önemli Ortadoğu uzmanlarından Lüders, Batının demokrasiden bahsedip Ortadoğu'da kaos meydana getirdiğini söyledi, "Batı olmasaydı terör de olmazdı" ifadesini kullandı. Lüde
Fransız vekil Schaffhauser, IŞİD'in varlığının ABD'ye birçok konuda menfaat sağladığını söyledi
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lılar tarrafından bombalı saldırı düzenledi. Yoldan geçen 2 kadın yaralandı.