THY'nin 2005'ten bu yana genel müdürlüğünü yapan Temel Kotil görevinden ayrılma kararı aldı. Açıklama yarın öğleden sonra yapılacak.
Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin çıkışıyla başlayan Başkanlık Sistemi tartışmasını Al Jazeera’ye değerlendiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ısrarlı “MHP’li vekil
SETA Dış Politika Uzmanı Can AcunCan Acun, Türkiye’nin Suriye gibi Musul’a da müdahil olması için 5 önemli dayanağı olduğunu belirtti.
Sakarya'da 16 yaşındaki bir çocuk, inşaatta bulduğu metal malzeme ile oynadıktan sonra vücudunda morluklar oluşması üzerine hastanede tedavi altına alındı.
TSK'dan yapılan açıklamada, "Hatay Güntepe Hudut Karakolu yakınında boş araziye 5 top ve havan mermisi atıldı" denildi.
Diyarbakır'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Selahattin Demirtaş, Türkiye'nin Musul operasyonuna müdahil olması gerektiğini söyledi.
Dünyanın en büyük petrol üreticisi ülkelerinden Suudi Arabistan, 17.5 milyar dolar ile piyasalarda gerçekleşen tarihin en büyük borçlanmasını yaptı.
İranlı Yönetmen Mecid Mecidi, Suudi ve Mısırlı alimlerin 'Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi' filmini seyretmeden yasak fetvası verdiklerini söyledi. Ünlü yönetmen, "Konuşmak istedim, yanaşm
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Salı akşamı telefonda görüştüğü Rus lideri Putin'le Halep için yaptıkları 'mutabakatı' anlattı. Rusya'nın bombardımanlarını durdurduğunu söyleyen Erdoğan
İçişleri Bakanı Soylu, Ankara'da yürüyüşlerin yasaklanmasına ilişkin, "Bu güvenlik tedbirlerini milletimizin daha rahat yaşamasını teminen ortaya koymaya çalışıyoruz. Ne bayramlarda
Suudi Arabistan'da Aralık 2012'de tartışma esnasında bir kişiyi ateşli silahla öldürmek suçundan yargılanan Suud ailesinden Türki bin Suud bin Türki bin Suud el-Kebir idam edildi.
Hastalığın tedavisinde vücudun bağışıklık sisteminin kullanıldığı immüno-onkoloji yönteminin, akciğerden sonra böbrek, baş-boyun ve mesane kanserlerinde de sağkalım süresini uzatt
Kudüs'te bir grup Yahudi yerleşimcinin İsrail askerlerinin koruması altında Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdiği belirtildi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sisteminden yana olmadıklarını ancak bunu 'millete sormakta da sakınca görmediklerini' söyleyerek referanduma destek mesajı verdi. Bahçeli, "MH
Eski Musul Valisi ve Haşdi Vatani (Sünni Güçler), yeni adıyla Ninova Muhafızları komutanı Esil Nuceyfi, Musul operasyonunda Türkiye gibi güçlü bir ordunun burada olmasına ihtiyaç olduğu