Mısırlı alim Prof. Dr. Zağlul en-Neccar, Türkiye'nin Müslümanların umudu olduğunu ifade ederek bu umuda yönelik komplolar kurulduğunu söyledi
Enerji Bakanı Alaboyun, Akkuyu Nükleer Güç Santrali projesiyle ilgili Türkiye ve Rusya arasında herhangi bir sorun olmadığını ve projenin planlandığı şekilde devam ettiğini söyledi.
Başbakan Yardımcısı Türkeş, ''HDP'nin barış, demokrasi gibi söylemleri gerçeği yansıtmıyor' dedi.
Rus haber ajansı Sputnik, Ankara'da gerçekleşen eylemin büyük ihtimalle IŞİD'in gerçekleştirmiş olabileceğini iddia etti.
Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) Genel Kurulu, BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura’nın önerdiği çalışma gruplarına katılmama kararı aldı.
CNN Türk'te gündemi değerlendiren AB Bakanı Beril Dedeoğlu, saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.
Dün Ankara’da gerçekleşen ve yaklaşık 100 kişinin vefatıyla sonuçlanan elim saldırı dış basında çeşitli bakış açılarıyla yer aldı.
İslam tarihinin ilk döneminden itibaren kervan yolları üzerine namazgahlar inşa ediliyordu. Bugün istanbul'da 150'ye yakın namazgâh taşı var
Reuters, güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberinde Ankara'daki saldırının IŞİD'i gösterdiğini savundu
Ankara’daki saldırı sonrası Başbakan Davutoğlu’yla Demirtaş arasındaki polemik büyüyor. HDP lideri, “Bugün başbakan ben olsaydım, çıkardım Türkiye toplumundan bin defa özür diler,
TSK, sınır hattında devriye uçuşu yapan 3 F-16'nın, Suriye'ye ait 2 uçak ve bu ülkede konuşlu SA füze sistemleri tarafından 2 dakika 35 saniye taciz edildiğini açıkladı.
Siz daha sürdürün, sapına kadar çatışmacı kültürlerinizi. “Tek yol”culuğunuzu. “Ne pahasına olursa olsun”culuğunuzu. “Uzlaşmaz” ve “tâvizsiz”liğinizi. “Ya hep ya hiç”çiliğ
Reuters, güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberinde Ankara'daki saldırının IŞİD'i gösterdiğini savundu
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye’nin bölünme noktasına geldiğini iddia ederek çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.
Patlamaya ilk tepki AK Parti'li vekil Bülent Turan'dan geldi. Turan, “Milletimiz artık bu oyuna düşmesin” dedi.