Pakistan Başbakanı Şerif, Suudi Arabistan'ın toprak bütünlüğü ve egemenliğine yönelik herhangi bir tehdide karşı olacaklarını bildirdi.
Anadolu Ajansı'nın, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın apronundaki patlamayla ilgili geçtiği, "yaklaşık 2 kilometre mesafeden 4 havan mermisi atıldığı tespit edildi" haberine, Başsavcılık't
Anadolu Ajansı'nın, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın apronundaki patlamayla ilgili geçtiği "yaklaşık 2 kilometre mesafeden 4 havan mermisi atıldığı tespit edildi" haberine, Başsavcılık'ta
Alman Federal hükümeti, Irak ve Mali'ye toplam 550 asker daha göndermek istiyor. İlk defa Mali'nin kuzeyindeki tehlikeli bölgede de Alman askerleri görev yapacak.
Topkapı Sarayı'nda bulunan Kutsal Emanetler, Medine'den İstanbul'a ulaşmıştır. Peki, I. Dünya Savaşı döneminde Medine'de nasıl korundu ve İstanbul'a getirildi.
2015'in son gününe denk gelen doğum gününü kağıt toplayarak geçiren Mehmet Kadir Karamanlı'ya, bir grup öğrenci sürpriz yaptı. Doğum günü pastasını karşısında gören Karamanlı,
Kuzey Kore'nin hidrojen bombası denediği iddiası üzerine, BMGK Japonya ve ABD'nin ortak çağrısıyla acil toplandı. BMGK, Kuzey Kore’ye karşı yeni önlemler alınacağını açıkladı.
Hedasi (Nahda) Barajı'yla ilgili 3'lü komisyon toplantısı Etiyopya, Sudan ve Mısır'dan uzmanların katılımıyla Addis Ababa'da başladı
AK Parti'nin kuruluşundan bu yana her yıl düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantıları'nın 24'üncüsü, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek.
Filistin hükümeti dünkü toplantısında Gazze'deki tek santrali yakıt vergisinden muaf tutmadığı için üretimin bugün durdurulabileceği belirtiliyor
Eski BM Filistin Özel Raportörü Prof. Dr. Richard Falk, dünyanın ikiyüzlülüğünü anlattı. Falk, işgal altındaki Filistin topraklarında İsrail'in işlediği insan hakları ihlallerini d�
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarlar toplantısına, Alanya'da köy imamının eşini kaçırdığı iddiasıyla ifadesi alınan muhtar çağrılmadı.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), toplanma ve gösteri düzenleme özgürlüğünü ihlal ettiği gerekçesiyle Rusya'yı mahkum etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında HDP'nin özyönetim açıklamasına sert tepki gösterdi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bugün yapılacağı duyurulan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Meclis grup toplantısı iptal edildi.