Macaristan'ın, Sırbistan sınırını kapatması ve sınıra yakın iki bölgede olağanüstü hal ilan etmesinin ardından sığınmacılar Hırvatistan'a yönelmeye başladı
Muğla'nın Datça ilçesinde mültecileri taşıyan tekne battı. İlk belirlemelere göre dördü çocuk 13 kişinin cesedi denizden çıkarıldı.
Genel Sağlık Sigortası borçları 30 Eylül'e kadar başvurulması halinde faizleri ile birlikte gelire göre silinecek.
Şırnak-Uludere yolunda kontrol noktasındaki polis ekibine bu sabah PKK'lılar bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. 2 polis memuru şehit oldu, 5 polis memuru yaralandı.
33 yaşındaki Saniye Taşkın'ın, ağladığı için yer fırlattığı oğlu 2.5 yaşındaki Uğur Taşkın öldü
İspanyol doktorlar, tıp alanında bir ilke imza atarak bir kanser hastasına 3D yazıcıda üretilen titanyum göğüs kafesi nakletti.
HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Şırnak'ın İdil ilçesinde konuştu; "Bu savaş 100 yıl da sürse, 101 yıl sonra yeniden diyaloğa, müzakereye dönülecek" dedi.
İstanbul Cumhuriyet Savcısı, Gezi Parkı olaylarına ilişkin davada mütalaasını açıkladı ve Beşiktaş tarafrar grubu Çarşı'nın darbeye teşebbüs suçundan beraatini istedi
Filistin bayrağının Birleşmiş Milletler'e asılmasıyla ilgili tasarı oyçokluğuyla kabul edildi. Bayrak göndere Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas tarafından çekilecek.
Açık bir çatışma riski içermesine rağmen Selahattin Demirtaş’ın ihkak-ı hak çağrısı bazılarını hiç rahatsız etmiş görünmüyor!
Cizre yolundan geri dönen HDP heyeti İdil'de kriz merkezi kurmaya karar verdi. Demirtaş, "Bunun geri dönüş olmadığını" savundu
PKK saldırıları sonrası çeşitli kentlerdeki protesto gösterileri sırasında araçları taşlanan Diyarbakırlı otobüs şoförleri bir gün kontak kapattıktan sonra yeniden yollarda. Yaşad�
Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, "Öcalan 'çatışmaları ve saldırıları kesin dediğimde kesmeyebilirler' endişesini taşıdığı için böyle bir çağrı yapmıyor" dedi.
Güvenlik güçlerine kurulan hain tuzaklarda HDP’li belediyelerin ve HDP’li militanların kullanıldığının ortaya çıkması, Demirtaş ve avanesinin ‘PKK ile hiçbir organik bağımız yok’
Diyabarkır Cumhuriyet Başsavcılığı, basın toplantısında yaptığı açıklamalar nedeniyle HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında soruşturma başlattı.