Kosova polisi, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün, biri komşu Arnavutluk'ta Dünya Kupası eleme grubu maçında oynayan İsrail milli futbol takımına, diğeri de ülke içindeki bir n
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ortak 'teröre destek' mitingi yapacak olan CHP ve HDP'ye birleşmeleri çağrısında bulundu.
Kartal'da CHP ve HDP'li milletvekillerinin katılacağı ortak bir miting düzenlenerek milletvekillerinin tutuklanması protesto edilecek.
Birçok insan gece balığa çıkmaz, fakat birçok insan da yarasa avlamıyor. Jesse Barber ve meslektaşları Mozambik’teki Gorongosa Ulusal Park’ındalar. Barber, yarasaların ve yedikleri güvel
Irak'taki Musul operasyonuna katılan İran destekli Şii milisler, Türkmen kentinin güneyinde yer alan havaalanına ulaştıklarını duyurdu.
Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy hakkında 2007'deki cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyası sırasında usulsüz para yardımı aldığına yönelik iddialar sürüyor. Lübnanlı i�
Bank Asya Genel Müdürü Güzeldülger, "Banka Asya'da garanti kapsamındaki ödemelerin takvimini TMSF açıklayacak. Yıl sonundan önce yapılacağını tahmin ediyorum." dedi.
AK Parti'nin anayasa taslak metni resmen MHP'ye iletildi, ortak komisyon kurulacak. Bahçeli, teklifte "Cumhurbaşkanı" tanımı olduğunu açıkladı.
AB ortak savunması, Suriye, Irak, Yemen, Irak ve Libya konularının da ele alındığı konsey toplantısının ardından konuşan AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Fe
"15 Temmuz Kahramanlarının Hikâyeleri" adlı kitaptaki kahramanların yer aldığı 15 Temmuz Kahramanları Resim Sergisi, geçtiğimiz hafta İstanbul-Pendik'teki Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi'n
Kocaeli'de, darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 TÜBİTAK çalışanından 5'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
ABD'li bir gencin, Facebook'ta takipçi sayısını arttırmak için orman yangını çıkarttığı anlaşıldı.
AK Parti ile MHP’nin ortaklaşa hazırlayacağı yeni Türkiye anayasasında; laiklik, din ve vicdan hürriyeti gibi kavramların yeniden tanımlanması talep edildi.
Kürt toplumunda PKK dışındaki herkese söz hakkı tanıyarak, herkesi ekranlara taşıyıp, söylenmeye çalışılanları halkla buluşturmak süretiyle ideolojik hegemonya kırılabilir.
2005-2010 arasında, 5 yıl süreyle MİT Müsteşarlığı yapan Emre Taner’in Meclis- Darbeleri Araştırma Komisyonu’na verdiği ifade ve yaptığı açıklamalar üzerinde derinlemesine durulm