Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı New York'ta 25 Eylül'deki Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-Mun ve Güney Kıbrıs Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiades gör�
Kerry-Lavrov mutabakatı Suriye’de kimin kazanacağına değil, kimlerin kaybetmesi gerektiğine dair varılan bir mutabakattır. Rejim güçleri ve Rusya’nın önümüzdeki dönemde hedefi Halep’t
Moskova polisine, kentteki bir seçim merkezine üzerinde patlayıcı taşıyan bir kişinin girdiği yönünde ihbar yapıldı. Şüpheli polis tarafından gözaltına alınırken, yapılan aramada p
Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valeriy Gerasimov’un Ankara’da Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile bir araya geldi. Peki, bu ziyaret ne anlam taşıyor. Hangi sonuçlar çıkıyor. İşte 4
Darbe girişimi sonrasında kent merkezlerinden kaldırılacağı açıklanan İstanbul ve Ankara'daki askeri birliklerin taşınma işlemi sona erdi.
HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş yeni bir provokasyonun sinyalini batı medyası üzerinden verdi.
MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde sokağa çıkma yasağı bulunan Yenişehir Mahallesi'ndeki bir evdeki eşyaları taşımak için giren 48 yaşındaki Mehmet Sait Malak, PKK'nın tuzakladığı pat
Rus akademisyen Yelena Ponomaryova, DAEŞ'le ilgili yaptığı değerlendirmede, örgütün taşeron bir yapılanma olduğunu teyit etti.
Darbecilerin para dolu çantasını bularak yetkililere teslim eden yaşlı adam, "Bize para bul değil, vatan lazım" dedi.
Uludağ Üniversitesi 5 öğrenci TÜBİTAK'tan aldıkları proje desteğiyle, tasarladıkları elektrikli otomobili bir ayda üretti. Araç 8 saatlik şarjla 70 kilometre yol gidiyor.
Türkiye Halep'e insani yardım göndermek için hazırlıklara başladı. İnsani yardım malzemeleri taşıyan yaklaşık 33 araçlık konvoyun bugün yola çıkması bekleniyor.
İstanbul'da toplu taşıma, Kurban Bayramı süresince yüzde 50 indirimli.
Doğu ve Güneydoğu illerinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ederken TSK sıfır noktasında hain terör örgütüne bir şok yaşattı.
ABD Temsilciler Meclisi 11 Eylül kurbanlarının ailelerine Suudi Arabistan aleyhine tazminat davası açma imkanı tanıyan tasarıyı onayladı. 11 Eylül'ün faturasını Riyad’a kesen ABD, petro
Fransa'da, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed’in amcası Rıfat Esed’in Fransa’daki taşınmaz mal varlığına el konulduğu bildirildi.