Genel Sağlık Sigortası borcu olanların, 2 Nisan Pazartesi günü akşama kadar müracaat etmesi ve borçları sildirmesi gerekiyor.
Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, kendileri Üveysi olarak tanıtan bir grubun faaliyetlerini köşesine taşıdı.
Diriliş Postası yazarı Yücel Oğurlu lise girişleri için yapılacak yeni sınav sistemindeki aksaklıkları köşesinde değerlendirdi.
Milli Gazete yazarı Remzi Çayır Mısır'da yaşananları köşesine taşıdı.
Yeni Şafak yazarı Taha Kılınç, Prof. Dr. Abdulfettah Uveysî ile Kudüs üzerine yaptığı sohbeti köşesine taşıdı.
Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur medyada "FETÖ'cü Papapz" olarak bilinen Andrew Brunson'u köşesine taşıdı.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, çocuklara yönelik cinsel istismarla ilgili düzenlemeler konusunda, "Taslağı nihayete erdirdik." dedi.
Rus Dili ve Kültür Merkezi ile Ütopya Dergisi'nin düzenleyeceği Mir Uzay İstasyonu Konferansı için Türkiye'ye gelen Aleksandr Lazutkin, basın toplantısı yaptı. Lazutkin, "Öyle düşünü
Esed rejimi ve destekçilerinin ablukasındaki Doğu Guta'dan tahliye edilmek zorunda kalanları taşıyan sekizinci konvoy Hama iline ulaştı
Milli Gazete yazarı Hüseyin Akın vefatının sene-i devriyesi münasebetiyle hakkında çeşitli yazılar yazılan Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili söylenenleri köşesine taşıdı.
Mondelez International, Fransa'daki sakız üretim hattını Türkiye'ye taşıma kararı aldı. Bunun 22 milyon liralık bir ihracat artışı sağlaması beklenirken şirket bu yıl Türkiye'de 42 m
Tarihçi Yazar Mustafa Armağan'ın babası Rafet Armağan 91 yaşında vefat etti. Alzheimer hastası olan Rafet Armağan, tedavi görüyordu.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde 2016 yılında kutlanan 'İnek Bayramı'nda yaşanan rezalet yargıya taşındı
Şiddetli yağışlar ve kar sularının yükselmesiyle taşan Meriç Nehri'nd Yunanistan'a geçmeye çalışan 20'ye yakın mültecinin kaybolduğu bildirildi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Kudüs ve İsrail'de camilerde ezanın belli saatlerde hoparlörle okunmasına yasak getiren yasa tasarısını yeniden gündeme getirmeyi amaçlıyor.