ABD'nin New York eyaletinde Venezuela lideri Maduro'yu destekleyen bir grup, “Emperyalist saldırgan ABD” sloganları ile ABD yönetimini protesto etti.
ABD'nin Louisiana eyaletinde yaşanan iki ayrı silahlı saldırıda en az 5 kişi hayatını kaybetti.
Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vassily Nebenzia, ABD ve müttefiklerini, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya karşı darbe yapmaya çalışmakla suçladı.
Venezuela’da gerçekleşen darbe girişimini destekleyen ülkelerden biri olan Fransa ağızdaki baklayı çıkardı. Fransız senatör Esther Benbassa, twitter hesabından 'Maduro gidici, sıra Erd
Sadece marketler değil pazar tezgâhlarındaki fiyatlar da kısa sürede 3'e katlandı. Vatandaş ya azar azar alıyor ya da pazarda geziyor...
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, el sularına kapılan araçtaki öğretmen hayatını kaybetti, nişanlısı ise kayboldu. Ekipler, bir süre sonra nişanlısının da cansız bedenini buldu.
İngiltere Merkez Bankasının, Venezüella Merkez Bankasının 1.2 milyar dolar değerindeki altın transferi talebini reddettiği ileri sürüldü.
Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Siteler'de 5 Suriyeli işçinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili hazırladığı raporu açıkladı. İtfaiye raporuna
Hamas liderlerinden Halil el-Hayya, Katar’ın Gazze Şeridi'ne hibe olarak gönderdiği yardım fonunu reddettiklerini duyurdu.
Venezuela'daki ABD'li diplomatların ülkeden ayrılmak üzere Caracas Havaliman'ına hareket ettikleri bildirildi.
Milli Savunma Bakanı Akar, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey'i kabul etti. Akar, Münbiç Yol Haritası'nın süratle tamamlanması yönündeki beklentiyi dile getirdi.
Avrupa Konseyi'nin, İtalyan politikacıları ırkçı nefreti ve yabancı düşmanlığını teşvikle suçlayan bir rapor hazırlaması üzerine Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Matteo
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum İl Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, 'Cumhur İttifakı'nın gereği MHP'li adaylarımızı da aynı gayretle desteklememiz gerekiyor' dedi
Venezuela'daki ABD'li diplomatların ülkeden ayrılmak üzere Caracas Havaliman'ına hareket ettikleri belirtildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İl Başkanlığı Teşkilat yemeğinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda döviz düşmeye başladı. Bunların hepsi gelip geçici. Sıkı t