CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kuşadasında akademisyenlerle toplantı yaptı. Toplantının sonunda açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata seçimlerde kesinlikle
Çatışmaların yeniden tırmandığı Ukrayna'nın doğusunda son 24 saatte en az 13 asker, 10 da sivil hayatını kaybetti.
Boko Haram, iki yıldır ele geçirmeye çalıştığı ve geçen hafta da saldırdığı Nijerya'nın kuzeyindeki Maiduguri'ye yeni bir saldırı başlattı.
İngiltere, IŞİD terör örgütünün Japon gazeteci Kenji Goto'yu öldürmesini kınadı. IŞİD'in alıkoyduğu ikinci Japon rehine Goto'nun öldürüldüğünün iddia edildiği görüntü kayıt
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Yunanistan'ın kendilerine nasıl bir plan sunacağını bekleyeceklerini söyledi. Merkel, Hamburger Abendblatt gazetesine yaptığı açıklamada, Avrupa'nın, Yun
Mavi Marmara Gemisi'ne düzenlenen baskında hayatını kaybeden Furkan Doğan'ın babası Ahmet Doğan, Selam Tevhid Terör Örgütü kapsamında usulsüz dinlendiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.
Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, 7 Haziran seçimlerine bağımsız aday olarak katılmaya hazırlanıyor.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan işgalindeki Dağlık Karabağ bölgesindeki sınır hattında çıkan çatışmalarda 6 Ermeni asker ile bir Azeri askerin öldüğünü bildirdi.
Mısır'da Acil İşler Mahkemesi, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları'nı 'terör örgütü' olarak ilan etti. Hamas ise mahkemenin kararının İsrail'in çıkarlarına hizmet etti�
Gezi olaylarından bu yana Erdoğan ve AK Parti aleyhtarı yaptığı provokatif haberlerle dikkat çeken BBC, bu kez de Somali için devreye girdi. Erdoğan'ın Somali ziyaretini iptal etmemesi, BBC'
Sakız Adası açıklarında ele geçirilen mühimmat yüklü botta ve ardından yapılan baskınlarda yakalananlar hapse mahkum edildi.
Türk Hava Yolları (THY), bugün ve yarın yapacağı 229 seferi "meteorolojik rapor doğrultusunda olumsuz hava koşulları beklendiği" gerekçesiyle iptal etti.
IŞİDin Kobaniden çıkarılmasının ardından örgüt ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Kentte patlamamış bomba ve roketlerin büyük çoğunluğunun seri numaraları tamamen sili
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Allah sağlık, ömür verirse, siyasi hayatımı İstanbulluların yaşattığı gururla üçüncü dönem belediye başkanlığıyla kapat
İran Genelkurmay Başkanı Firuzbadi, Mısır'ın Sina Yarımadası'ndaki bombalı saldırıların faillerinin İsrail'e yardım ettiğini iddia etti.