AK Parti, yurt dışındaki seçmenlerin oy kullanma yerlerinde uzun saatler beklemelerini engelleyici düzenlemelerin uygulanması için YSK'ya başvurdu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu katıldığı bir canlı yayında, Ankara patlamasını gerçekleştiren canlı bombalardan birinin kimliğinin kesinleştiğini söyledi.
Ankara'daki bombalı saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 11 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
Ya Rabbi Aliya gibi bilge liderlerin sayısını artır, müslümanları ve insanlığı bilgesiz bırakma!
İki hükûmetli yönetimin hakim olduğu Libya'nın bazı bölgelerinde göçmen trajedisi yaşanıyor. Misrata'nın Kerarim bölgesindeki bir kampta bin 500 göçmen, beş ayı aşkın süredir öl�
KKTC'de bazı parti, sendika ve sivil toplum örgütleri, bugün, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliği önünde protesto eylemi düzenledi.
Bursa'da bir vatandaş, bu defa Ankara'daki patlama yalanını kullanan telefon dolandırıcılarına inananak 25 bin lirasından oldu.
Saadet Partisi Lideri Mustafa Kamalak, Cizre'de ziyaretlerde bulundu...
İsrailli bir yerleşimci, kendisini bıçaklamaya çalıştığını iddia ettiği Filistinli bir genci öldürdü. Aktivistlerin videosunda, İsrail polisinin tekmeyle kontrol ettiği Filistinli gen
Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Bizi kardeş yapan Müslümanlığımızdır. Biz bütün bu dostlarımızı kardeşimiz bildik. Bizi biz yapan bu değerlerimizdir. Şimdi aramıza fit
ABD'nin verdiği 50 ton silahı aldığını teslim aldıklarının söyleyen PYD bu silahları PKK'ya verecek.
Taliban , ABD’nin Afganistan’daki varlığını uzatma kararı hakkında bir açıklama yayınladı.
HDP'li Leyla Zana'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı çağrıyı Demirtaş'ın sahiplenmemesi üzerine HDP'de yeni bir çatlak oluştuğu düşüncesi ortaya çıktı.
MHP 1 Kasım seçimleri için İstanbul'da gerçekleştireceği ilk mitingde ülkücü gençlerde güvenlikte rol üstlenecek.
PKK çizgisindeki PYD'nin silahlı kanadı YPG'nin Sözcüsü Redur Halil, PYD Eşbaşkanı Salih Muslim’in plan ve görüşlerinin YPG’yi bağlamadığını savundu.