HDP İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen canlı bomba saldırısı ile ilgili açıklamada bulundu.
Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Mardin’in Nusaybin ilçesinde bugün bir polisin şehit olmasının ardından çatışmalar şiddetlendi.
Reuters üst düzey bir Türk yetkiliden aldığı bilgiye göre patlamanın PKK tarafından gerçekleştirildiğine işaret ettiğini duyurdu.
Şırnak’ın Silopi ilçesinde polis, valiliğin yasak kararına rağmen nevruz kutlaması yapan HDP’li gruba biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.
İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen saldırıda yaralananlar arasında kendi vatandaşlarının da olduğunu belirtti.
“Hiç şüphe yok ki Allah adil davranmayı, iyilik yapmayı ve yakınlara karşı cömert olmayı emreder; ve her türlü utanç verici hayasızlığı, selim akla ve sağduyuya aykırı çirkinliğ
Taksim patlamasından sonra, sosyal medyada Nişantaşı ve Kadıköy'de de bir patlama olduğu yönünde asılsız iddialar yayıldı.
Türk Silahlı kuvvetleri Irak'ın kuzeyinde tespit edilen PKK noktalarını düzenlenen hava saldırıları ile imha etti
Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi, bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. İlk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybederken 20 yaralı var. Yaralılar Haseki ve Etfal
Irak’ta reform talebiyle bir süredir kitlesel gösteriler düzenleyen Şii lider Mukteda el Sadr yanlıları, hükümetin “İzin vermeyiz” açıklamasına rağmen başkent Bağdat'taki korunaklı
İran,Esed rejiminin gidebileceğini de hesaba katmaktadır. Bu yüzden İran şuanda Suriye’de Esed rejiminin dışında da farklı grupları (Kürtler ve. s) desteklemektedir.
Suriye’de 2011 Mart’ında başlayan devrimin beşinci yıldönümü nedeniyle Suriye muhalefetine mensup gruplar da kutlama mesajları yayınlamaya devam ediyor.
Bağlar ilçesinde aralarında keskin nişancı tüfeği Kanas'ın da bulunduğu silah ve patlayıcılar ele geçirildi
STK'lar Rusya tarafından 1916'da gerçekleştirilen katliamla ilgili bir basın toplantısı düzenleyerek hazırlanan raporu açıkladı
PYD’nin Suriye’nin kuzeyinde federasyon ilan etmesine tepki gösteren ülkenin kuzey ve doğusunda bazı aşiretler, bu fikre karşı olduklarını açıkladı. Aşiretler, kendi güçlerini Doğu A