TÜRK İŞ araştırmasına göre Ekim ayında açlık sınırı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14.4 artışla 1,379 liraya çıktı
İsveçli havacılık ve savunma şirketi sözcüsü Carlsson, "NEVS firmasıyla Türkiye'nin yerli otomobil konusunda yaptığı anlaşmayı takdirle karşılıyoruz. Bu konuda kesinlikle en ufak bir
Uluslararası bir araştırma ekibi, Mısır piramitlerinin bugüne kadar keşfedilmeyen sırlarını ortaya çıkarmak için 'tarama' yapmaya başladı.
BBDK kredi kartlarıyla alışveriş yapılan eğitim, mobilya ve beyaz eşyada 9 olan taksit sınırını 12'ye çıkarmayı planlıyor. Düzenlemeyle tüketimin daha da artmasından endişe ediliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da müşteki sıfatıyla yer aldığı "Selam Tevhid'de kumpas soruşturması" kapsamında hazırlanan iddianamede, savcı, Fethullah Gülen için 2 kez ağırlaştırılm
Filistin İslami Hareketi, 'Son dönemlerde Mescid-i Aksa konusunda ABD'nin girişimi ile yapılan anlaşmalar göz boyamadan ibarettir' açıklamalarında bulundu.
Yedi yaşındaki otizmli Eymen Şen, 10 okuldan geri çevrildikten sonra bir okul bulabildi. O tek örnek değil. Türkiye’de 0-18 yaş arasında 350 bin otizmli çocuk var. Özel eğitim sınıflar�
İndirilmiş din Allah Resulü indirildi ve orada bitmiştir. Ondan sonrası ise içtihat dediğimiz alana tekabül eder ki bu reddedilen uydurma ile birebir ilgili bir durumdur.
İstanbul facianın eşiğinden döndü. Ataköy'de sıvılaştırılmış doğalgaz taşıyan tanker altgeçide sıkıştı. İtfaiye, araçtaki gazın patlamaması için yoğun çaba sarf etti.
İslami Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, DBP'li Yenişehir Belediyesinin, çocuk gelinlere dikkati çekmek için astığı afişe tepki için Türkçe-Kürtçe afiş astırdı
Sarıyer'deki operasyon sırasında polisin silahından çıkan kurşunla yaralanan Dilek Doğan, tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Maxwell Innovations Kurucusu Orkut Aktaş, dünyada sadece 4 aracın çalışabildiği zorlu hava koşullarında görev yapabilecek bir insansız hava aracı teknolojisini geliştirdiklerini söyledi.
Bazı uluslararası ve yerel sivil ile kamu kuruşları, Mısır'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinin birinci turunda usulsüzlüklerin yapıldığını savundu.
Amerikan Forbes dergisi yazarı Kenneth Raposa, Rusya'nın Suriye'deki operasyonunun Ortadoğu'daki çatışmaya müdahalesinin, ekonomisini olumlu etkileyeceğini yazdı.
HDP lideri Demirtaş, 1 Kasım’daki seçimde 100’ü aşkın milletvekili çıkaracaklarını iddia etti. “2017'de Kürt sorununun önemli bir kısmını çözeceğiz. 1 Kasım sonrası barışı ka