Son gelişmeler, 'Türkiye ve İran ilişkilerinde yeni bir sayfa mı açılıyor?' sorusunu akıllara getirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'daki seçimlere dikkati çekerek, "Almanya'daki bütün soydaşlarıma diyorum ki sakın bir yanlışa düşüp de bunları desteklemeyin. Ne Hristiyan Demokratları
İran Genelkurmay Başkanı, "Türkiye'de askeri işbirliğinin temelini attık. İran-Türkiye istihbarat paylaşımında bulunacak" açıklamasında bulundu.
Milletin iradesiyle engellenen kanlı darbe girişimi, Türkiye ekonomisini yüzde 2 civarında kayba uğrattı.
Türkiye'nin Adil Öksüz'ün Almanya'da olduğuna yönelik iddialar üzerine Almanya'ya nota vermesinin ardından Almanya'dan yanıt geldi. Adil Öksüz'ün ülkelerinde bulunduğuna ilişkin bir bil
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Almanya'nın ' Türkiye ile AB arasındaki mevcut 'gümrük anlaşmasını' sürdürmek için ek çaba göstermeyeceğini açıkladı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Twitter hesabındaki unvan bölümünde yazan "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı" ifadesinin "Türkiye Cum
Suriye Geçici Hükümet Başbakanı Hatab, Türk askeri bizim güven ve emniyet kaynağımızdır ifadelerini kullandı. Halkımız, bölgemize gelmesi durumunda, tereddüt etmeden Türk askeri
Dünya ile ilişkilerimizin hal ve gidişinin pek makbul olmadığı aşikardır. Birçok ülkeyle ve bir o kadar da müttefikle aramız bozuldu ve telafi edici bir politika da tatbik edemiyoruz. Kimi
Pakistan'ın Ankara Maslahatgüzarı Gelani, "Türkiye, Pakistan'ın bağımsızlığının 70. yılını kutladığı bugün de Pakistanlı kardeşleriyle omuz omuza." dedi.
Türkiyeyi parçalamak isteyenlerin olduğunu söyleyen Özbek Elçi, Cumhurbaşkanı Erdoğanın politikası doğrudur. Güçlü Türkiye olması önemli dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya ile Türkiye arasında yaşanan krizin, seçimlerden sonra çözüleceğine inandığını söyledi.
6 yıldır devam eden iç savaşın mağduru Suriyelilerden 7 bini Türkiye üzerinden Suudi Arabistan'a giderek hac görevini yerine getirecek.
Almanya-Türkiye arasındaki gerginliğe rağmen Almanya, Türkiye'ye 5 milyon 600 bin euro değerinde silah satışı gerçekleştirdi.
Irak-Türkiye geçişlerinde dünya standartlarında vize güvenliği sağlayan ve Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığının teşviki ile Gateway Management firması tarafından yatırımı y