Yunanistan Başbakanı Çipras, Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) arasındaki katılım müzakerelerinin durdurulmasının yanlış olacağını söyledi.
Türkiye'nin roket ve füze sistemleri üreticisi ROKETSAN, yeni iş ve ihracat olanakları için Uluslararası Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı'na katılacak.
Alman muhalefet lideri Schulz, Türkiye'nin Almanya'ya yönelik yayınladığı seyahat uyarısına tepki gösterdi.
Türkiye'den kaçırılarak İsviçre gümrüğünde ele geçirilen, 'Herakles Lahidi'nin getirileceği tarih netleşti. 'Herakles Lahidi' 13 Eylül'de Türkiye'de olacak.
Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi, 19 Eylül'de New York'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden korumalara 'diplomatik nota' verilmesini istedi.
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Kılıç, Wall Street Journal için kaleme aldığı makalesinde, gazetenin, Türkiye'yi terörle ilişkilendiren bir yazıyı sayfalarına taşımasını eleşt
Haklarında soruşturma ya da kovuşturma bulunan ancak yurt dışında bulunmaları nedeniyle kendilerine ulaşılamayan 99 kişi, 3 ay içinde Türkiye'ye dönmemeleri halinde vatandaşlıktan çık
Zarrab'la bağlantılı olarak bu defa dönemin hükümetinin bir üyesi için, Zafer Çağlayan ve dönemin Halk Bankası genel müdürü Süleyman Aslan için tutuklama kararı çıkıyor ABD'de. C
Türkiye ile Kazakistan arasında 590 milyon dolarlık anlaşma imzalandı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir Ticaret Odası'nı ziyaretinde konuştu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin depreme hazır hale getirilmesi amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projelerini hızla sürdürdüklerini anlatırken, "Rekor sayıd
Dışişleri Bakanlığı, Almanya'da yaşayan veya bu ülkeye seyahat edecek olan Türkiye vatandaşlarını uyardı. Bakanlıktan yapılan açıklamada vatandaşlardan tedbirli olunması istendi.
Belki kitapları çok satılmadı, herkes oturup makalelerini okumadı ama onun kendileri hakkında “iyi konuşan” biri olduğunu düşündüler. İslam’a ve Müslümanlara Türkiye tarihindeki hak
Türkiye'nin ilk kadın bakanı ve Ankara Üniversitesi'nin seçilmiş ilk kadın rektörü Prof. Dr. Akyol, Ankara'da toprağa verildi.
Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin, Meksika'nın güney sahili açıklarında meydana gelen, can kaybı ve hasara yol açan deprem nedeniyle Meksika hükümeti ve halkıyla dayanışma içinde ol