Türkiye'den ilk kez bir cumhurbaşkanının ziyaret edeceği Çad, altın ve uranyum madenleri açısından oldukça zengin. Ülkede 2003 yılında petrol üretimi de başlasa da Çad'da temel geçim
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nde yapılan uygulama kapsamında, tarifeli uçakla Türkiye'ye gelen bazı Hollandalı yolcuların valizleri, narkotik köpeğiyle kontrol edildi.
Almanya Dışişleri Bakanı, İngiltere ile yapılacak 'akıllı' bir Brexit anlaşmasının, Avrupa Birliği'nin Türkiye ve Ukrayna ile kurduğu ilişkilere model teşkil edebileceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan istedi, Sudanlı mevkidaşı El Beşir, Osmanlı’nın Kızıldeniz’deki stratejik üssü Sevakin Adası’nı Türkiye’ye tahsis etti. Adayı Türkiye ihya edecek.
Anayasa Mahkemesi, CHP milletvekillerinin Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanunu'nun bazı maddelerinin iptali ve yürürlüklerinin durdurulması istemiyle yaptığı başvuruyu reddetti.
Islah Partisi Genel Başkanı Yedumi, Türkiye'nin, Yemen'deki meşru yönetimini destekleyen rolünden övgüyle söz etti
Sisi yönetiminin Dışişleri Bakanı Samih Şükri'den Türkiye'ye ilişkin 'ilişkileri düzeltelim' mesajı gelmişti. Bu mesajın Erdoğan'ın Sudan ziyareti öncesinde gerçekleşmesi dikkat çe
Sudan Tarım ve Orman Bakanı Abdullatif Ahmed Mohamed Ijaimi, 'Eğer bir anlaşmaya varabilirsek Türkiye için yüksek kaliteli eti ucuza üretebiliriz. Fiyatı 4 dolardan daha fazla olmaz.' dedi.
Yıldıray Oğur son günlerde sosyal medyada, gazetelerde, TV’lerde videoları yazıları paylaşılan İsrailli Gazeteci Gideon LEVY’yi yazmış.
SETA Washington Genel Koordinatörü Dr. Kadir Üstün, 'Uluslararası kamuoyu Türkiye ile birlikte hareket ederken İsrail ve ABD yönetimi öngördükleri ama bu kadarını beklemedikleri bir yaln�
TBMM Kültür Varlıklarını Araştırma Komisyonu Başkanı İsen: "Gerçekten büyük bir hazinenin üzerinde oturuyoruz. Türkiye artık bu eserlerin daha çok farkında ve bunların sadece potans
Avusturya'da yapılan genel seçimlerde sandıktan zaferle ayrılan Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Alman Bild gazetesine konuştu. Kısa süre önce başbakanlık koltuğuna oturan Kurz, basın
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "PKK, YPG terör örgütlerine silah veriyorlar ama Türkiye parasıyla silah almak istediği zaman satmak istemiyorlar. Biz ne yapıyoruz? Biz de kendi silahımızı a
Rus savunma sanayi şirketi Rostech Başkanı Sergey Çemezov, Türkiye'ye S-400 füze savunma sistemleri sevkiyatının 2019 yılı sonunda başlayacağını açıkladı.
Başbakan Binali Yıldırım, 'Tarihimizin her döneminde sevinçlerimizin yanı sıra kederlerimizi de paylaştığımız Hristiyan vatandaşlarımız, Türkiye'nin beşeri zenginliğine müstesna ka