Çalışmaları devam eden Çamlıca Camii’ne Türkiye'de ilk defa en uzun Fetih sûresi takılacak.
Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde devam eden operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 44 oldu.
Rusya, Türk Akımı projesinin karadan geçen bölümü için Türk hükümeti ve Rus doğalgaz şirketi Gazprom arasında protokol imzalanmasını teklif etti.
Başbakan Binali Yıldırım, Danimarka Başbakanı Rasmussen’in; “Türkiye'nin Avrupa Birliği'nde yeri yok” açıklamasına sert tepki verdi.
Rusya Ekonomi Bakanı Aleksandr Novak, Türk domatesinin Rus pazarına girmesi için erken izin verilebileceğini söyledi.
D-8 zirvesinde temaslarda bulunmak için İstanbul'a gelen Pakistan Başbakanı Şahid Hakan Abbasi, yarın Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TAI) tarafından geliştirilen T129 ATAK helikopteri ile u
Daha önce 3 günde Türkiye'ye vize veren AB ülkeleri bugünden itibaren bunu 21 iş gününe çıkarttığı iddia edildi.
Macaristan Başbakanı Victor Orban, AB Liderler Zirvesi'nde Türkiye gündemiyle ilgili 'Balkanlar olmaksızın Türkiye anlaşılmaz' yorumunda bulundu.
Terör örgütü YPG'nin Rakka'da Öcalan posteri açarak tören yapmasına Türkiye sert tepki gösterirken, ABD 48 saatte 4 açıklama yaptı. Pentagon ve Koalisyon Gücü'nden yapılan açıkmalara
Her ne kadar bizim muhafazakâr ve İslamcı taife, “Batı, Aydınlanma, Kartezyen felsefe, modernizm” filan diyerek itibarsızlaştırmaya çalışsa da akıl insana bahşedilmiş ilahi lütufları
Ankara, Moskova ve Tahran’ın Astana’da mutabakata varmasının ardından HTŞ’nin kontrolündeki İdlib’e intikal eden Türk askeri, ilk gözlem noktasını kurdu. Çatışmasızlık sürecini ta
Hürriyet'in haberine göre ABD’nin, başkonsolosluk görevlisi Metin Topuz’un tutuklanmasından sonra Türkiye’ye nota verdiği ve Topuz’un el konulan cep telefonunun iadesini istediği ortaya ç
Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani, Türkiye’yi ziyaret edecek.
Rusya Devlet Nükleer Enerji Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Nikolay Spasskiy, Akkuyu Nükleer Santrali'nde inşa çalışmalarına başlamak üzere olduklarını söyledi.
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Türkiye ile ilişkileri durdurmama konusunda AB üyesi ülkelerin lideriyle anlaştıklarını söyledi.