İran, topraklarında düşen, 3’ü mürettebat 11 genç kadına mezar olan Başaran Holding’e ait jet kazasında ön raporu yazmaya başladı. Raporun, bu hafta Türkiye’ye ulaşması bekleniyor.
Eurostat verileri Türklerin birçok Avrupa ülkesi vatandaşından daha fazla kitap okuduğunu ortaya koydu.
İnternet üzerinden araç çağırarak taksicilik hizmeti alma imkanı sağlayan Uber'in rakibi Careem, siber saldırıya uğradığını açıkladı. Türkiye başta olmak 13 ülkedeki 14 milyon kul
Yeni Akit yazarı Kenan Alpay 24 Haziran seçimlerinde izlenecek propagandayı köşesinde değerlendirdi. Hamaset ve popülizm konusunda uyarıda bulunan Alpay, eski Türkiye'nin eskimiş söylemleri
Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk 2002'de Bülent Arınç'ın eylem ve protestoların yapılabilmesi için açtığı Milli Egemenlik Parkının tuhaf öyküsünü köşesine taşıdı.
Haber Türk yazarı Nihal Bengisu Karaca yaklaşan erken Seçim öncesi muhafazakar Kürtlerin nasıl bir politik duruş sergileyebileceklerini köşesinde değerlendirdi.
Türkiye Gazetesi yazarı Nebi Memiş, 15 Milletvekilinin CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçmesini köşesinde değerlendirdi.
Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden Thomas Cook, Türkiye'ye bu zamana kadar yapılan tatil rezervasyonlarda geçen yıla kıyasla yüzde 84 artış kaydedildiğini duyurdu.
Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Türkiye genelinde 5 bin 840 parkta "Türkiye Huzurlu Parklar-2" uygulaması başlatıldı.
AKPM Türk Heyeti Başkanı Kılıç, eski PYD eş başkanı Salih Müslim'i konuşmacı olarak davet eden AKPM'ye tepki göstererek, genel kuruldaki çalışmalarını yarıda kesip Türkiye'ye dönm
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, 11 Nisan'da yapılan cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında ilk resmi ziyaretini 24-25 Nisan'da Türkiye'ye gerçekleştirecek.
Türkiye'nin şova dayalı ilk havacılık fuarı Eurasia Airshow 25 Nisan'da açılacak. Yerli ve yabancı 400 firmanın katıldığı fuarda 150 uçuş gösterisi yapılacak.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman ve beraberindeki heyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Başbakan Yıldırım,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçimler öncesinde Avrupa'da Türk vatandaşlarına hitaben bir konuşma yapacağını açıklamasının ardından, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko
Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 1920’de TBMM’yi kurup dosta düşmana “ulusal egemenliğimizi” ilan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 98. yılında tüm yurtta ilk