Kemal Kılıçdaroğlu Fransa saldırısına dair konuşmasının ardından Ortadoğu'daki terör sorununa ve Türkiye'nin aldığı tavra değindi. Kılıçdaroğlu 'Ortadoğu'da savaşı biz çıkar
Hollanda mahkemesi Hollanda Kralı Willem - Alexander'a hakaret ettiği gerekçesiyle 44 yaşında Türk kökenli vatandaşını hapse mahkum etti
Moskova: Elimizde sihirli değnek yok, Türkiye ile ilişkilerin düzelmesi zaman alacak"
Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun (TTK) 5 müessesesinden en büyüğü 3 bin işçinin çalıştığı Karadon Müessese Müdürlüğü'nün özelleştirme kapsamına alınması talebi,
Türkiyede yaşanan terör saldırılarında ülkeyi terör devleti gibi göstermek için en kanlı en, vahşi resimleri servis eden haber siteleri, Fransa'nın Nice kentinde yaşanan terör saldırı
Türkiye’de yabancıların çalışma izinleri ile vatandaşlığa kabul şartları konularında yeni bir düzenleme yapılacak. Her iki konuda da ihtiyaç büyük, zira ülkemizde yabancılara uygul
Etiyopya Dışişleri Bakanı Tedros Adhanom, ülkesi ile Türkiye arasındaki ilişkilerde son dönemde büyük bir atılım gerçekleştirildiğini belirtti.
Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ali Kemal Aydın ile Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Aleksey Meşkov, Moskova'da bir araya geldi.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nde kullanılacak ağır nakliye helikopteri CH-47F Chinookların ilki Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildi.
Irak Türkmen Cephesi (ITC), 1959 yılında Erbil'e bağlı Kerkük kentinde öldürülen Türkmenleri anmak amacıyla etkinlik düzenledi.
Atatürk Havalimanı'nda hareket halinde bulunan bir otomobilde yangın çıktı. Yangın sonucu otomobilin LPG tüpü patlarken, hurdaya dönene araçtaki iki kişi yara almadan kurtuldu.
Türkiye-İngiltere arasındaki 'tartışmalı isim' Boris Johnson'ın İngiltere Dışişleri Bakanlığı'na atanmasına Ankara'dan ilk yorum geldi.
Suriyelilere vatandaşlık verilmesiyle ilgili tartışma, Türkiye’nin muhalefet geleneğindeki yerini aldı; siyasete malzeme oldu. Her seçim halkın iradesine burun kıvırıp meclisi kilitleyen
Türkiye'nin İran'a açılan en önemli sınır kapısı Ağrı Gürbulak Sınır Kapısı terör tehdidi nedeniyle kapatıldı.
Hatay'ın Yayladağı ilçesinde Suriye sınırından Türkiye'ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 122 Iraklı yakalandı.