ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon sözcüsü Albay Dillon, terör örgütünün Şam'a doğru kaçtığını belirtirken, ülkedeki varlıklarını PYD'ye bağladı.
Her yıl yüzbinlerce kişinin ziyaret ettiği Bolu’daki Gölcük Tabiat Parkı, vatandaşların günlerdir süren eylemlerine karşın 22 yıllığına kiralandı. Tepki çeken adımla doğal güzel
Suriye’de Beşşar Esed ile uzun süre ittifak içinde olduğu terör örgütü PKK/PYD arasında karşılıklı suçlamalar arttı.
ABD öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyonun sözcüsü Albay Ryan Dillon, terör örgütü PYD/PKK’nın kontrol ettiği bölgelerden kaçan bazı IŞİD unsurlarının Suriye rejiminin kontr
İsrail makamları, Mescid-i Aksa'nın batı duvarı olan Burak Duvarı'nın altında 12 sene süren bir çalışmanın ardından yeni bir sinagog açtı.
Hindistan'ın başkenti Delhi'de deneme sürüşü yapan sürücüsüz metro duvara çarptı.
İsrail askerlerinin, daha önce cesur tavrı nedeniyle İstanbul'da "Hanzala Cesaret Ödülünü"ne layık görülen 16 yaşındaki Ahed et-Temimi'yi gözaltına aldığı bildirildi.
Yüz binlerce emlakçıyı yakından ilgilendiren taslak görüşe açıldı. Taslağın hayata geçmesi halinde komisyon oranı yüzde 3 ile sabit kalacak, ofisler için 30 M2 şartı getirilecek, sa
Fırat Kalkanı Harekâtı’nda Suriye’deki IŞİD'in temizlenmesinin ardından sıra Afrin operasyonuna geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Afrin’i de Menbiç’i de temizleyeceğiz” sözlerinde
Türkiye ziyareti ettikten sonra ülkesine dönen Misurata Belediye Başkanı İştevi, Libya'da havalimanı çıkışı kaçırıldıktan sonra öldürüldü.
IKBY'deki Yeni Nesil Hareketi, mevcut Erbil yönetimi düşürülünceye kadar hükümet karşıtı gösterilere devam edilmesi çağrısında bulundu.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Trump yönetimi dışında bütün ülkeler bu oylamada birlik içinde hareket etti. Şimdi BM Genel Kurulu süreci başlayacak." dedi.
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Gennadiy Gatilov, Soçi’de yapılması planlanan Suriye Ulusal Diyalog Kongresi'nde herhangi bir sorun olmadığını belirtti.
İsrailli savcının, çok sayıda İsrail askeri tarafından gözleri bağlı şekilde götürülürken çekilen fotoğrafıyla adeta Kudüs direnişinin sembolü olan 16 yaşındaki Fevzi el-Cuneydi
IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi'nin Suriye'deki Amerikan askeri üslerinden birinde tutulduğu iddiasını ABD'nin öncülüğündeki koalisyonun yalanladığı bildirildi.