Suriye'de Beşşar Esed rejiminin ablukasındaki Doğu Guta'ya savaş uçaklarının dün gece saatlerinde düzenlediği yoğun saldırılarda ilk belirlemelere göre 20 sivil yaşamını yitirdi.
Filistin Eğitim ve Öğretim Bakanlığı, İsrail tarafından gözaltına alınan "Hanzala Cesaret Ödülü" sahibi Filistinli Ahed et-Temimi'ye (16) destek için bir kampanya başlattı.
Ataşehir’de aracı ile merdivenleri kullanarak inen sürücü, polis tarafından gözaltına alındı. Aracın sürücüsü Sinan Human, “Bilmeyerek girdiğim için merdivenleri kullandım” dedi.
Suriye'nin Humus ilinde Esad rejiminin kuşatmasındaki bölgede, ısınmak için yakılmak zorunda kalınan ağaçların yerine yenileri dikiliyor
Kudüs kırsalında yer alan bedevi Arap topluluğu Ebu Nuvvar'daki öğrenciler, İsrail yönetiminin okulları için aldığı yıkım kararı nedeniyle eğitimlerini misafirhanede sürdürüyor.
Acil serviste sedyeden düşürülen kadın, 15 gün sonra yaşamını yitirdi. Hastanın sedyeden düştüğü ise 1 ay sonra gelen telefon ihbarının ardından ortaya çıktı
Sınırdan gelen son dakika haberine göre, Hatay'ın Yayladağı ilçesi kırsalına Suriye'den 2 top mermisi atıldı
Suriyeli muhaliflerin Doğu Guta'da başlattıkları saldırıda rejim güçlerinin ağır kayıp verdiği belirtiliyor.
Suriye Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Şam’ın Washington’ın İran’daki protestolara yönelik tavrını kınadığı ve bu tavrın Ortadoğu’daki durumu istikrarsızlaştır
İran'daki protesto gösterilerinin tesadüf olmadığını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, "İran'ın, Irak ve Suriyeleşmesini istemiyoruz. İtidalle hareket edilmeli" de
Hamas, Yahudi yerleşim birimlerinin İsrail'e ilhak edilmesini öngören yasa tasarısının onaylanmasına karşı "barış sürecini sonlandırma" çağrısında bulundu.
Sosyolog ve yazar Prof. Dr. Hüsamettin Arslan hayatını kaybetti. Arslan bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Arslan'ın vefatını Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın duyurdu.
Suriyeli muhaliflerin Doğu Guta'da başlattıkları saldırıda rejim güçlerinin ağır kayıp verdiği belirtiliyor.
Sınırdan gelen son dakika haberine göre, Hatay'ın Yayladağı ilçesi kırsalına Suriye'den 2 top mermisi atıldı
Esad rejiminin Suriye'de İdlib gerginliği azaltma bölgesi içerisindeki bir pazar yerine düzenlediği saldırıda en az 24 sivil yaralandı