Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, Amerika’ya askıda kalan nükleer görüşmeler konusunda “cesur bir karar” verebilmesi için yıl sonuna kadar süre vereceğini söyledi.
PYD-YPG, Suriye'nin Rakka ilinde Tabka Askeri Üssü'nde Beşar Esed rejimine ait eski ve kullanılamaz haldeki savaş uçakları ile ekipmanları Irak'a taşımaya başladı.
Hamas Hareketi, Fetih’in Merkez Konsey Üyesi Muhammed Iştiyye başkanlığında kurulan Filistin hükümetinin meşruiyetten yoksun olduğunu ifade etti.
Venezuela'da hükümetin seferberlikte ve olağanüstü durumlarda silah altına almak için oluşturduğu Bolivarcı Ulusal Milis Gücü mensuplarının sayısı, 2 milyonu geçti.
Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Sözcüsü Muhanned Yunus, UMH'nin bir ateşkesi memnuniyetle karşılayacağını ancak bunun için Hafter güçlerinin şu anki pozisyonlarında kalmamaları
Sudan Askeri Geçiş Konseyi'nin yayımladığı kararnameyle atamalar gerçekleştirdi ve yemin edildi.
Sudan'da Askeri Geçiş Konseyi Başkanı Abdulfettah el-Burhan'ın ilk bildirisinin ardından muhalefet isteklerinin yerine getirilmemesi durumunda, devrim ve direnişin geri dönülmeksizin sürdür
ABD Dışişleri Bakanlığı Danışmanı Sitilides, Trump'ın Türkiye'ye S-400 konusunda yaptırım uygulayabileceğini dile getirdi.
Sudan’daki yönetimi Askeri Geçiş Konseyi’nin ele geçirmesinin ardından Suudi Arabistan’dan destek açıklaması geldi.
YSK'nın olağan takviminde itirazlara yönelik karar süresi sona erdi. YSK, 25 seçim bölgesinden gelen itirazları inceledi ve üç ilçede seçimlerin yenilenmesine karar verdi. YSK'nın olağan
Londra saldırılarının akabinde yine Pakistan'daki medreseler gündeme geldi. 7 Temmuz olaylarının failleri arasında Pakistanlıların bulunması, 11 Eylül saldırıları sonrası dünya günde
Size; 25 yıl sonra bir CHP’li başkan Ankara’da seçilip göreve başlayacak, bir önceki AK Partili başkanın yönetim kadrosu ile yola devam edecek deseler inanır mıydınız? Ama manzara ö
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kazanmak için 1 oy yeterlidir" sözüm adam olanlar, adil olanlar, Allah korkusu olanlar için geçerlidir. " dedi.
Cumhurbaşkanı ve Ak Partili Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin yaşadığı kayıpların ardından başlayan çözülme eğilimlerine sitem etti.
ABD Dışişleri Bakanlığı Danışmanı Sitilides, "Ankara S-400'ü alırsa F-35'ler teslim edilmez" dedi. Türkiye'ye ekonomik tehdidi de dillendiren danışman, "Trump Türkiye’yi ekonomik olar