Kolombiya hükümeti, bir tuğgeneralin kaçırılması üzerine, ülkede 50 yıldır süren çatışmaları bitirmek için FARC örgütüyle yapılan barış görüşmelerini askıya aldı.
Hamas yetkilisi İsmail Rıdvan, "Filistin Birlik Hükümeti dağılsın yeni bir hükümet kurulsun" dedi
İsrail Adalet Bakanı Tzipi Livni, "İsrail'i Yahudi halkının ulus devleti olarak öngören" yasa tasarısının başkanlık ettiği Bakanlar Komitesi'nde görüşülmesine izin vermedi
Çözüm süreci için yapılan görüşmeler bugün yeniden başlıyor, görüşmelerde PKK'nın kayıtsız şartsız çekilmesi ve İmralı ile görüşme heyetinin genişlemesi konuşulacak...
Bakar mısınız Kemalist Cumhuriyet’in manşete çektiği röportajın başlığına: “Sünniysen AKP’liysen Türkiye çok eğlenceli”.
Haksız ithamların sonuçlarından Fetih'in sorumlu olacağını belirten Hamas, Fetih'in Suçlamalarını "Ahlaksızlık" Olarak Nitelendirdi
Suriyeli mültecilere çalışma ruhsatı verilmesini eleştiren Kılıçdaroğlu, "Türkiye'de 3 milyon çocuğumuz işsiz, önceliği kime vermeliyiz?" diye sordu.
Emine Ülker Tarhan'ın kurduğu Anadolu Partisi'nin ay çiçeği ve Güneş'ten oluşan logosu içki markası Malibu'dan kopyalandığı ortaya çıktı.
Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç bugünkü yazısında tarihi bir tartışma başlattı. Ardıç, Atatürk’ün nasıl Türkiye’nin en büyük toprak sahibi ve zenginlerinden olduğunu, bugün Cu
Hamas Sözcüsü Ebu Zuhri: "Fetih hareketi kışkırtıcı bir tavır sergiliyor ve mevcut gergin durumu daha da geriyor" dedi.
Necip Fazıl Saygı Ödülü’nü alırken Erdoğan’ın konuşmasını ayakta dinlediği yazar, düşünür Nuri Pakdil düşünce dünyasını anlattı.
Irak Ordusu, IŞİD'in elindeki köyleri kurtarmak için Diyala'da geniş çaplı operasyon başlattı. Beyci ilçesinde, son iki gündür düzenlenen operasyonlarda 150 IŞİD militanının öldürü
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye tarafından 2 kişinin sınırdaki Türk askerlerine ateş açtığını ve Hatay'da 7 bin 380 litre kaçak akaryakıt ele geçirildiğini açıkladı.
Başbakan Davutoğlu, G-20 Liderler Zirvesi'nde "Maalesef mülteci meselesi ayrıntılarıyla görüşülemedi, ama Türkiye'nin atıfta bulunma teklifi kayıtlara geçti" dedi.
Staj yapan başörtülü bir avukatın dersten çıkarılması sebebiyle dava açıldı.