Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ve ABD'li mevkidaşı Tillerson, Suriye Ulusal Diyalog Kongresi ve Kuzey Kore konularını görüştü.
Suriye'deki muhalifler, Hama'nın doğusunda Beşşar Esed rejimine ait bir savaş uçağını düşürdüklerini açıkladı.
Suriyeli Muhalif gruplar Rus’ya liderliğindeki Soçi konferansını reddettiğini duyurdu.
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, ABD'nin Ebu Deys'i Filistinlilere başkent olarak teklif edeceğini öne sürdü.
Arap Baharı sürecinin fitilini ateşleyen Tunus, karşı devrim, iç savaş, askeri müdahalelere kurban giden diğer Arap ülkelerinin aksine, demokratik geçiş sürecini başarıyla sürdüren so
Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ tartışılan KHK maddesi ile ilgil açıklamada bulunaraki, "O gece halkımız meşru müdafaa yapmıştır; bu suç değildir" dedi.
Irak Kürt Yönetimi Parlamento Başkanı Yusuf Muhammed bugün istifa ettiğini açıkladı.
FETÖ ile bağlantısı tespit edilen Mevlüt Altıntaş'ın suikasti ile öldürülen Rus büyükelçi Karlov cinayetinde çözülemeyen sır şifre için BTK devreye girdi. Daha önce İsrail'in şi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti öncesinde Çad'ın başkenti Encemine'de caddeler Türk ve Çad bayrakları ile donatıldı.
Filistinlilere idam cezası getirilmesini öngören yasa tasarısı, çarşamba günü İsrail Parlamentosunda oylamaya sunulacak.
Şanlıurfa'da düzenlenen Kudüs'e destek mitinginde konuşan İHH Genel Başkanı ve Mavi Marmara Gazisi Bülent Yıldırım, Kudüs'ün doğusunun da batısının da Müslümanların olduğunu söy
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika turunun ilk durağı Sudan'daki temasları, ülke basınında geniş yer buldu
Rusya öncülüğünde bu cuma Soçi’de yapılacak Suriye toplantısına, PYD alınmayacak.
Başbakan Binali Yıldırım, Suudi Arabistan ziyareti kapsamında Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile Veliaht Prens ve Savunma Bakanı Muhammed bin Selman ile bir araya gelecek.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada Tuzla’daki kokunun sebebi “Atıksu kolektör hattına kaçak deşarj edilen kimyasal atıktan kaynaklandığı tespit edilmiştir” deni