ABD Başkanı Donald Trump, ülkesinin Çin'le ticari müzakereleri sürdürdüğünü ancak anlaşmaya henüz hazır olmadığını söyledi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) 2019 yıl sonu dolar beklentisini açıkladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Ankara-Sivas YHT projesine ilişkin "Bu yıl sonu test sürüşlerine başlıyor olacağız, 2020 sonu bu hattı tamamlamayı arzu ediyoruz." dedi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ile telefonda görüştü.
Sağlık Bakanlığınca, Kurban Bayramı süresince yeterli ve düzenli beslenme için neler tüketilmesi gerektiğini gösteren yiyeceklerin yer aldığı "sağlıklı bayram sofrası" hazırlandı.
Güzel İşler Derneği son zamanlarda icra ettiği faaliyetlerle adından sık sık söz ettirmeye başladı. Düşünce Mektebi olarak buradaki faaliyetleri ve derneğin amacını yakından anlamak
Rusya Federasyonu’na bağlı Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Kuzey Kafkasya halklarının siyasi ve dini lideri Şeyh Şamil hakkında tartışmalı bir açıklamaya imza attı.
İstanbullu Çerkez bir aileye mensup olan Yakup Cemil, 1903’te Harp Okulundan mezun olduktan sonra Manastır’a tayin edildi ve yıllarını Rumeli dağlarında eşkıya kovalayarak geçirdi. Bura
İstanbul Eminönü’ndeki Tarihi Eminönü Balıkçısı’nda eşine çarparak geçen garsonu uyaran şahıs ve yanındakiler 20 kişinin saldırısına uğradı.
Çoğulu siyer olan siret kelimesi, sözlükte “tavır ve hareket, hayat tarzı, tutulan yol, gidişat, tabiat, tedbir ve idare” anlamlarına gelir. [1] Kur’ân-ı Kerim’de bir yerde Hz. Musa�
Şair İsmet Özel, Memleket Dergi’sine yaptığı açıklamalarda Müslümanlık ve Komünizm üzerine değerlendirmelerde bulundu. Özel, Allah'ın kendisine 20 yaşında komünist olmayı nasip e
"Haliç'te Yaşayan Simonlar, Dün Devlet Bugün Cemaat" adlı kitabı 2010 tarihinde yazarak Türkiye'nin gündemine oturan, daha sonra tutuklanan eski emniyet müdürü Hanefi Avcı, Devrimci Kararg
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu sosyal medya hesabından İstanbul - İzmir otoyolunun pahalılığını eleştirdi.
Ali Osman Aydın - Yeni Akit