Tarım Bakanlığı geçen aylarda patates fiyatlarının uçmasından sonra Niğde ve Nevşehir'deki depolara baskın düzenlemiş.
30 yıldır akan kanın durması için başlatılan Çözüm Süreci’ni “AK Parti ile PKK anlaştı”, “Askeri, kışlaya hapsettiler” şeklindeki sözlerle baltalamaya çalışan çevrelerin, 2 p
17 Aralık’tan sonra bir “Paralel” muhabbetidir gidiyor: Her sorunun, her beceriksizliğin, her eksiğin, her başarısızlığın adı “Paralel” olmuş.
Uluslararası Göç Örgütü Sözcüsü Viriri: AB ülkelerinin, göçmen kabulünde herhangi bir ayrımcılık yapması yasak. Hiç kimse, dini nedeniyle ayrımcılığa maruz kalmamalı.
TİMAV Başkanı Ecevit Öksüz, koalisyon görüşmeleri sırasında AK Parti’Ye İHL’lerin kapatılmasını dayatan CHP’nin, eline fırsat geçmesi halinde 28 Şubat’ı geri getirmek istediğini
İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, sosyal medyada yer alan, 'Ölenlerin ailesi bağırmasın, yoksa cennete girme şansı olmaz' cümlesinin kendisine ait olmadığını belirtti.
İsviçre'de 14 yaşındaki öğrenci, başörtüsü taktığı için okula alınmayarak evine geri gönderildi.
Kars'ın Sarıkamış ilçesinden geçen Bakü-Tiflis-Kars-Erzurum Doğalgaz Boru Hattı'na PKK saldırı düzenledi. Kars Valisi, "Güvenlik önlemi alınmış durumda. Vanalar kapatıldı, şu an s�
Financial Times, İsrail'in, son 3 ayda 1 milyar dolarlık Kürt petrolü aldığını öne sürdü...
YPG, Afrin Komutanlığı Dış İlişkiler sorumlusu Cemal Kasım'ın 14 Ağustos'ta Afrin - Halep yolu üzerinde kaçırıldığını açıkladı.
Güney Kore ile Kuzey Kore arasındaki müzakerelerden anlaşma çıktı. Güney Kore haber ajansı Yonhap'a göre anlaşmaya gereği Güney Kore son gerginlik nedeniyle 'pişmanlık' ifade edecek. Ku
TSK talimatıyla Kayseri ve Bolu'da bulunan komando tugayları, 3 yıl aradan sonra Doğu ve Güneydoğu'ya gidiyor.
HDP, Yarbay Mehmet Alkan’a sahip çıkarak, Yarbay Alkan’ın söylediklerinin tamamına katıldıklarını açıkladı.
İngiltere'nin İran'daki Büyükelçiliği'ni dört yıl sonra yeniden açmasının ardından İsrail'de asılan bir pankart tartışma konusu oldu.
Independent gazetesinin Orta Doğu muhabiri Robert Fisk bugünkü yazısında İsrail ile IŞİD arasındaki ilişkiyi sorguladı.