Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesince tahliyesine karar verilen HDP Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken hakkında, üst mahkemeye yapılan itiraz üzerine tutuklanmasına yönelik yakalama karar
CHP'nin başlattığı #HerDildeHayır kampanyasında Kürtçeyi kullanmamasına gelen tepkilerin ardından geri adım atmaya karar verdi.
Başyaver Bekir Furkan Özdaban darbe gecesi mesaide olmasına bu kılıfı uydurdu
Avusturya Savunma ve Spor Bakanı Hans Peter Doskozil, Airbus firmasına Eurofighter savaş uçaklarının satışında hile yapıldığı şüphesiyle 183,4 milyon avroluk tazminat davası açıldı�
Arkadaşları ile birlikte gezmek için Maltepe'ye giden lise öğrencisi Fatma Dilara Aslıhan Yiğit, Almıla K. isimli kadının saldırısına uğradı.
CHP'nin başlattığı #HerDildeHayır kampanyasında Kürtçe'yi kullanmamasına HDP'li vekil tepki gösterdi.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kaçak elektiriğin önüne geçmek için elektrik sayaçları ev ve işyerlerinin dışına çıkartılıyor.
Almanya’da DİTİB camilerinde görev yapan dört imamın evinde, "casusluk faaliyeti yürüttükleri" iddiasıyla arama yapılmasına tepki gösteren Adalet Bakanı Bozdağ, uluslararası anlaşmala
Fırat Kalkanı harekatında sona gelindi. Taarruz harekatı bitti temizlik aşamasına geçildi. Org. Akar da operasyon bitti dedi. Şimdi dünyada eşi görülmemiş temizlik aşaması başladı.
Anadolu Üniversitesi İktisat ve İşletme fakültelerinin 15-16 Nisan'da yapılacak bahar dönemi ara sınavları referandum nedeniyle 29-30 Nisan'a ertelendi
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, İsrail'de komisyonun uyguladığı ezanın hoparlörden okunmasına yasak getirmesine tepki gösterdi. Kurtulmuş, 'Ne olursa olsun, ezan sesini kısmaya kimsenin
İngiltere hükümeti, ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkeye ziyaretinin iptal edilmesine yönelik başlatılan imza kampanyasına olumsuz yanıt verdi.
12 Ada ile ilgili kararın verildiği Paris Barış Konferansına aslında Türkiye de resmen davet edilmişti. Ancak İsmet İnönü’nün başkanlığında toplanan hükümet konferansa katılmama y
Gülen bir yanı ile çok sıradan, basit biri, bir yanı ile 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana dünyanın yaşadığı en büyük krizin kilit ismi.. Tek başına Gülen hiçbir şey ifade etmiyor.