Reina katliamcısı Abdulkadir Masharipov, avukatı ile özel görüşme yapmadan konuşmayacağını belirterek susma hakkını kullandı. Mahkeme başkanı "Burası onun şov yeri değildir" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İnsan Hakları Günü Programında yaptığı konuşmada, "Kudüs'ün sahibi olduklarını sananlar, arkasına saklanacak ağaç bile bulamayacak" dedi
Bakırköy Belediyesi tarafından yapılan ve büyük tartışmalara yol açan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri yıkımında bir işçi kafasına demir çarpmasıyla hayatını kaybetti. Vatand
İran Cumhurbaşkanı, Suudi Arabistan'ın İsrail ile arasına mesafe koyması durumunda ilişkilerinin düzelebileceğini söyledi.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, az maliyetle birim alandan daha fazla verim alma çabasına giren Tural ailesi, Türkiye’de nadir görülen bir sistemi ilçeye kurdu.
Türkiye'deki 87 ilahiyat fakültesinin dekanı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki göstermek amacıyla "Kudüs bildirisi" yayınladı.
İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, İsraillilere, Kudüs'ü başkenti olarak tanıyan kararı protesto eden Filistinlileri boykot etme çağrısında bulundu.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin kararı sonrasında toplanacak İslam İşbirliği Teşkilatı için, "Kınamadan öte bir du
Rusya'dan, Orta ve Kısa Menzilli Füzeler Anlaşmasını ihlal ettiğini öne süren ABD Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasına yanıt geldi.
Kuzey Kore, şimdi de ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararı tartışmasına katıldı.
Uluslararası Siyonizm Karşıtı Yahudiler Örgütü Başkanı Dovid Feldman, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti' olarak tanımasına tepki gösterdi.
Türkiye’de ihracatın eylül ayında yüzde 8.9, ekimde yüzde 17.2, kasımda ise yüzde 16.4 yükselmesiyle 2017’nin ilk 11 ayında yurtdışına satışlar yüzde 13.1 artışla 110,4 milyar dola
ABD Başkanı Donald Trump, İslam dünyasından gelen tüm tepkilere karşın Kudüs'ü İsrail'in resmi başkenti olarak tanıdı ve Tel Aviv'deki ABD Büyükelçiliği'nin Kudüs'e taşınacağın�
İslâmiyet ahlâkı başlı başına bir ilim olarak ele almıştır. Onu incelemiş, kaidelerini ortaya çıkarmış ve insanların hizmetine sunmuştur. Kemale, olgunluğa, fazilete kavuşma yollar
ABD'nin aldığı Kudüs kararı sebebiyle Filistinliler Hamas'ın intifada çağrısına uyarak sokaklara döküldü. Mahmud Abbas'ın silahlı direniş çağrısı ile katkı sağladığı intifada