FKÖ MYK Üyesi Ebu Yusuf, Hamas'ın toplantıya katılma konusunda bize ilk olumlu sinyalleri verdiğini açıkladı.
İzmir Adliyesi'ne yönelik terör saldırısını canı pahasına önleyen kahraman şehit polis memuru Fethi Sekin ile seken kurşunun isabet etmesiyle şehit olan adliye çalışanı Musa Can, öl�
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan son günlerde artan kabinede revizyon iddialarına ilişkin "doğruluk payı yok" dedi. Erd
İsrail askeri mahkemesi, 'Hanzala Cesaret Ödülü' sahibi Ahed et-Temimi'nin kuzeni Nur Naci et-Temimi'nin serbest bırakılmasına hükmetti.
CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasına tepki gösterdi. Tezcan, Kılıçdaroğlu'nun yarın Beşiktaş'a gelece�
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un sahte haberlerin önlenmesi için çıkartmaya hazırlandığı yeni yasa, muhalefet tarafından ifade özgürlüğüne darbe olarak görüldü.
Başbakan yardımcısı Recep Akdağ, erken seçim ve kabine değişikliği iddialarını cevapladı.
ABD'deki kumpas davasına bakan New York Güney Bölge Savcılığı'na Geoffrey Berman atandı. Hakan Atilla davasına da Richard Berman isimli bir yargıç bakıyordu.
Ataşehir’de aracı ile merdivenleri kullanarak inen sürücü, polis tarafından gözaltına alındı. Aracın sürücüsü Sinan Human, “Bilmeyerek girdiğim için merdivenleri kullandım” dedi.
ABD'nin İran'daki olaylar için BMGK'yı acil toplantıya çağırmasına Rusya'dan oldukça ilginç bir yorum geldi. Rusya, Occupy Wall Street'i hatırlattı.
ABD, İsveç hükümetinin, Nükleer Silahların Yasaklanması Anlaşması'nı imzalamayı planladığı açıklamasına tepki gösterdi. İsveç'ten cevap geldi.
Hamas, Yahudi yerleşim birimlerinin İsrail'e ilhak edilmesini öngören yasa tasarısının onaylanmasına karşı "barış sürecini sonlandırma" çağrısında bulundu.
Dünya'nın zirvesi kabul edilen ve 8 bin 848 metre yükseklikteki Everest Dağı'na artık tek başına tırmanılamayacak.
FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin davanın son duruşması 12 Şubat'ta görülecek.
İETT'nin, başkasına ait indirimli ya da ücretsiz İstanbulkart kullanan kişilerle mücadelesi devam ediyor. Bu kapsamda Genel Müdürlük bünyesinde, önceki denetimlere ek olarak ekim ayında d