Arap Birliği: "Başbakan Netanyahu'nun İsrail'in Golan Tepelerinden çekilmeyeceğine dair sözleri, tansiyonu yükseltmenin yanı sıra uluslararası hukuk ilkeleri, BM Genel Kurulu ile BM Güvenli
Kral Selman, Mısır-Türkiye ilişkilerinin normalleşmesi için iki ülkeye de mesaj vermeye devam edecek. Al Jazeera’ye bilgi veren kaynaklara göre Kral, Türkiye-İsrail yakınlaşmasını da de
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Muş İl Başkanlığı 1. Olağanüstü Kongresi'ne katıldı.
İsrail'de bulunan Afrika büyükelçileri, ülkedeki ırkçılıktan dolayı endişeli olduklarını açıkladı.
Mısır ve Rusya arasında füze savunma sistemi ve sanayi bölgeleri konularında yapılan anlaşmaların İsrail'i endişelendirdiği ortaya çıktı.
Belçika İçişleri Bakanı Jambon, 'Bazı Müslümanlar Brüksel saldırılarından sonra sokaklarda dans etti.' suçlamasında bulundu.
Japonya'nın güneybatısında meydana gelen 6,5 ve 7,3 büyüklüğündeki depremlerde ölenlerin sayısı 41'e yükselirken, son 24 saatte 400'den fazla artçı sarsıntının kaydedildiği açıkla
Yere düşen herhangi bir yiyeceğin beş saniyeden fazla yerde kalmadığı sürece mikrop taşımadığı kanısı yaygındır. Bu inanç ne kadar bilimseldir?
Antarktika kıtasında bilimsel araştırmalar yapan Türkiye’nin farklı üniversitelerinden bilim insanları, kıtadan ayrıldı.
HDP Siirt İl Kongresi'nde konuşan HDP Eş Genel BaşkanıSelahattin Demirtaş, dokunulmazlık tartışmalarına değinerek, HDP'yi, ortadan kaldırmadan muradına eremeyecek. Ülkede yeni bir dikta
İslam İşbirliği Teşkilatı’nın 13. Zirvesi olağandan farklı bir enerji ile başladı fakat yine olağan görüntüler ile sona erdi. Küresel boyutta önemli bir ‘bütünleşme hareketini’
Karaman'daki cinsel istismar davası ile ilgili bir açıklama daha yapan Tan, '3 tane çakma Nişantaşlı için bütün İslami cemaatler sapıktır demem' dedi.
Raed Hanania 15 yıldır Filistin'in kültürel miraslarından olan Filistin kandillerini imal ediyor. Geleneksel kültürün parçası olan bu mumlar elde yapılıyor. Evlerde ya da kiliselerde kulla
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AK Parti'nin, farklı firmalara yaptırdığı son anketlerde oy oranı yüzde 3 artırarak yüzde 52-53 düzeyine çıkardığını bildirdi.
Japonya'nın güneybatısında dün akşam meydana gelen 7,3 büyüklüğündeki depremde 19 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.