Birleşmiş Milletler (BM), 25 Ağustos'tan bu yana Myanmar'daki şiddet olaylarından kaçarak Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanların sayısının 582 bine ulaştığını bildirdi.
ABD kuvvetlerinin Yemen'in El-Beyda ilinde DEAŞ'a ait iki eğitim kampına yönelik düzenlediği saldırıda onlarca DEAŞ mensubu öldü.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'dan eşinin telefonunda bylock çıktığı için boşandılar iddiasına sert tepki geldi. Bakan Kaya, ilk olarak avukat Fidel Okan'ın sosy
İdlib, 4 Nisan’da kimyasal saldırı sonucu aralarında çocukların da bulunduğu yüzlerce kişinin ölümüyle dünya gündemine oturdu. ABD’de bu saldırıyı gerekçe göstererek Suriye’deki
Somali'nin başkenti Mogadişu'nun kalabalık bölgesinde bir otelin girişinde bomba yüklü kamyonetle yapılan saldırıda ölenlerin sayısı 189'a yükseldi.
Putin, Türkiye ve İran sayesinde İdlib ve 3 bölgede çatışmasızlık bölgesi kurulduğunu belirterek, Türkiye'ye "İdlib'den çıkın" diyen Esed'e da dolaylı olarak cevap verdi.
Irak Genel Kurmay Başkanı Osman Al Ganimi verdiği röportajda, “Kerkük anayasaya göre Irak'ındır, her ne şekilde olursa olsun geri alınacaktır. Türkiye, İran ve Irak Kuzey Irak'taki sahte
İnsansız Hava Araçları için geliştirilen yerli PD170 motor ANKA’ya takılmak için gün sayıyor. Edinilen bilgilere göre motor üzerindeki geliştirme çalışmaları tamamlandı. ANKA’nın
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib operasyonuna ilişkin açıklamamasında elini masaya vurarak, "Kimse bize karışamaz." dedi.
6 ilde PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 14 kadın 1'i çocuk toplamda 34 kişi gözaltına alındı.
İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Salihi, DMO'nun ABD tarafından terör listesine alınmasının, İran'a karşı "savaş ilanı" anlamına geleceğini söyledi.
İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine yönelik intikal kapsamında Hatay'a gelen çok sayıda askeri araç, ambulans ve konteyner, Reyhanlı ilçesinde sınır hattına konuşlandırıldı.
Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği, Kansas'taki "İsrail'i boykotu" yasaklayan yasayı dava etti
Şırnak'ta, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan'�
Şırnak'ın Silopi İlçesi yakınlarındaki Irak sınırına, akşam geç saatlerde TIR’lara yüklü çok sayıda zırhlı araç sevkiyatı yapıldı.