Mısır'da, Tiran ve Sanafir adalarının Suudi Arabistan'a verilmesinin protesto edildiği gösterilerde 110 kişi gözaltına alındı
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'da Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti. İkili görüşmenin ardından Türkiye - İran YDİK oturumuna geçilecek.
18 Mart’ta Türkiye ile AB arasında sığınmacılara yönelik anlaşmanın imzalanmasının ardından ilişkilerdeki “bahar havası” sürüyor.
Tayland'da su bayramı tatilinin dördüncü gününde yaşanan trafik kazalarında ölü sayısı 259'a, yaralı sayısı da 2378'e yükseldi.
ABD’nin CBS kanalına konuşan bir güvenlik kaynağı, FBI’ın Apple'ın yardımı olmadan şifresini kırdığı iPhone'da önemli bir bilgi bulunamadığını söyledi. iPhone, Aralık 2015'te AB
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile Ankara'da bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun özellikle bölgede PKK, PEJAK, PYD ve IŞİD konularında kararlılığını ilettiği açıklandı.
Enbar'da IŞİD'e ait bir insansız hava aracı düşürüldü
Litvanya, Avrupa Birliği'den Kırım’da insan hakları ihlallerine karşı tepki göstermesini istedi
17-18 Nisan'da İstanbul'un Bağcılar ilçesinde düzenlenecek İkinci Türkistan Kurultayı, Rusların 1916'daki Batı Türkistan katliamını ele alacak.
Sırbistan polisi tarafından ülke genelinde düzenlenen operasyonlarda, "yolsuzluk yaptıkları" ve "görevi kötüye kullandıkları" iddiasıyla aralarında üst düzey kamu çalışanlarının da
İran cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankaraya geldi
Ateist Biyolog Lewis Wolpert'in Allahı inkar uğruna düştüğü komik durum ve aldığı cevap.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, başkanlık sistemi konusunda AK Parti ile HDP arasında bir pazarlık süreci yaşandığını belirtti.
Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğüne düzenlenen canlı bomba saldırısıyla ilgili yargılanan iki sanık tahliye edildi.
HDP’li Altan Tan’ın Karaman'da Ensar Vakfı'na ait evde yaşanan çocuk istismarı ile ilgili söylediği “Bale kursunda seks skandalı oldu diye tüm balerinleri suçlamak yanlış” sözleri par