İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) İran'ın ilk yabancı organize sanayi bölgesini kurarak İran'da 10 milyar dolarlık bir yatırım planladığı belirtildi.
Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Işık Koşaner, terör örgütü FETÖ için, "Herkes biliyordu ki örgüt kendine yandaş nesil yetiştirmeye çalışıyordu. Takip ediyorsun ama yapacak
Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ile Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasını protesto eden gruptan 25 kişi gözaltına alındı. Protestolar başlamada
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak hakkında 5 günlük kısıtlama kararı (avukatları ile görüşmeme) alındı.
Gültan Kışanak'ın gözaltına alınması ile ilgili ilk hükümetten ilk açıklama Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan geldi.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki birçok ilde, hem sabit, hem mobil hatlardan internete erişimde sıkıntı yaşanıyor.
FETÖ Darbe Girişimini Araştırmak için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, bugünkü oturumuna HDP’liler ile AK Partililer arasında Gültan Kışanak gerilimi ile başladı.
61 ile yeni emniyet müdürü atanırken daire başkanlıklarında da kritik değişimler yaşandı. Aralarında, İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Özel
Avrupa Birliği; Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmalarını 'endişe verici' olarak nitelendirdi.
HDP Milletvekili Mithat Sancar, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın tutuklanmasına tepki gösterdi...
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Belediye Meclisi Üyesi Fırat Anlı, terör soruşturması kapsamında, gözaltına alındı.
Ünlü araştırmacı, yazar, mimar ve gazetecilerden oluşan jüri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kitaplığı'nı birinci seçti.
Bingöl Valiliği, terör eylemlerinin önüne geçilerek üzücü olayların yaşanmaması için, cadde ve sokaklarda düğün yapılmasının yasaklandığını açıkladı.
İstanbul Okmeydanı Darülaceze Caddesi üzerinde Nişangah otobüs durağında yüzleri maskeli bir grup yolcu otobüsüne molotoflu saldırı gerçekleştirdi.