MHP'de milletvekili aday adaylığı için ilk başvuruyu Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı. Bahçeli, 'Ülkemiz için gayet iyi bir süreç olacak. Bir partinin sloganına benzedi ama...' dedi.
BasNews’un haberine göre Washington ile Körfez ülkeleri, Kuzey Suriye’de etkili olan ABD destekli terör örgütü YPG’nin elindeki toprakları Arap aşiretlerin kontrolüne bırakacak
Çinli bilim adamları, Kuzey Kore'nin nükleer test alanının kısmi olarak çöktüğünü ve kullanılamaz halde olduğunu öne sürdü.
FET֒nün 15 Temmuz darbe girişiminin ‘silahlı kanadı’ olarak kullandığı TSK’daki örgüt üyelerine yönelik operasyonlar son aylarda hız kazandı. Belirlenen kripto FET֒cülerin uzun
Merkez Bankası GLP borç verme faiz oranını beklentilerin de üzerinde 75 baz puan artırarak yüzde 12.75’ten 13.50’ye yükseltti. Son 8 yılın zirvesine çıkan faiz sonrası dolar ilk etapta
Suriyeli sığınmacılar için yardım toplanması amacıyla 70 ülkenin yanı sıra ondan fazla yardım kuruluşu Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir araya geldi.
İsviçre Devlet Ekonomi Sekreterliği, Suriye'ye yasaklı kimyasal madde ihracatını doğruladı.
Rus senatör İgor Morozov, Moskova'nın Suriye'ye Katar askerlerinin gönderilmesine kati surette karşı çıktığını söyledi.
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el Cubeyr "Katar ABD'nin askeri güvencesini kaybetmek istemiyorsa, Suriye'ye asker göndermek zorunda" ifadelerini kullandı.
ABD'nin Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Joseph Votel'in İsrail'i ziyaretinde yakın zamanda Suriye'den çekilme planlarının olmadığına dair güvence verdiği iddia edildi.
Suriye'nin Halep kentine bağlı Mera kasabasında görev yapan uzman çavuş kalp krizi geçirerek şehit oldu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Abdullah Gül'le bir araya geldi. Gül'ün Maslak'taki ofisindeki görüşme 2 saat 15 dakika sürdü.
Rus Dışişleri Bakanlığı'ndan bir kaynağın verdiği bilgilere göre, Astana sürecinde garantör olan ülkelerin dışişleri bakanlarının 28 Nisan'da bir görüşme planladığı iddia edild
Belki, Fransa Esad’ın önüne sürülecektir; rejimin devrilmesi sonrasında da eyaletlerden birisi, ki hangisi olacağı belli, Fransa “etkisine” verilecektir.
Güney Kore Parlamentosu, haftalık çalışma süresinin üst sınırını 68'den 52'ye indirecek yasayı onaylayarak çalışanlara uzun yıllardır hak ettiği molayı verdi. Ekonomik İşbirliği