BM, yüzde 45'i Türkiye'de olmak üzere ülkelerini terk eden Suriyeli sığınmacıların sayısının 4 milyonu aştığını açıkladı
İran'dan suriye'ye 1 milyar dolarlık kredi anlaşması imzalandı
Ankara-Washington hattında 2 yıldır devam eden Suriye müzakerelerinde dün ilk somut sonuçlar alındı.
Suriye sınırında PYD'nin IŞİD'in kontrolündeki Tel Abyad'ı ele geçirmesinden sonra güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı...
İsrail ordusu, Suriye-İsrail sınır bölgesi Kunaytıra’da Suriyeli sığınmacıların kaldığı kampı bastı. Kamp boşaltıldı, birçok çadır yıkıldı. Ancak can kaybı olmadı.
Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde süregelen yoğun güvenlik önlemleri günlük yaşamın bir parçası haline gelmiş durumda. Dini kısıtlamaları içeren afişlere birçok yerde rastlamak
CHP'den seçim barajının yüzde 5'e düşürülmesi için yasa teklifi. Teklifin gerekçesinde değişik talebiyle ilgili " Toplumdaki farklı görüşlerin en geniş biçimde parlamentoya yansımas
Türkiye-Suriye sınırında konuşlandırılmış Alman patriot füze savunma sistemlerinin, hacker saldırısına uğradığı ileri sürülürken, Alman ordusu bu iddiayı yalanlıyor
PYD, Akçakale ilçesinden Suriye'nin Tel Abyad kentine geçmek isteyen sığınmacıları 15 gündür engelliyor.
Diyarbakır surlarının UNESCO'ya kültür mirası listesine alınmasından sonra surlarda yaşayan aileler kara kara düşünmeye başladı.
Suriye ordusuna ait helikopterler iftar vaktinde Halep'in Ma'adi Mahallesi'ne varil bombası attı, 8 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. 17 kişinin ise enkaz altında olduğu bildiriliyor.
Sınırda '1 saat sonra Suriye'ye girecekmişiz gibi' tüm hazırlıklar tamamlandı. Yoğun bir göç dalgası ya da sınır hattında bir durum yaşanırsa asker müdahale edecek.
Azerbaycan, yine Ermenistan'a ait insansız hava aracını düşürdü. Azerbaycan tarafından üç gün önce de Ermenistan'a ait iki insansız hava aracı düşürülmüştü.
Suriye'de muhaliflerin büyük bir operasyon başlattığı Halep'te, Nusra Cephesi, intihar saldırısıyla rejim güçlerini hedef aldı. 25 rejim askeri ve milis öldü.
Suriye’de yaşanan kan, acı ve gözyaşını “Haykırış” adıyla belgeselleştiren Tülay Gökçimen, görüp duyduklarını aynı adla kitaba döktü.