Nusaybin'i demiryoluyla Habur'a bağlayacak süratli tren projesi için 1.770 milyar lira yatırım yapılacak. Hat, Cizre ve Silopi'den geçerek Habur üzerinden Irak'a ulaşacağı açıklandı.
Gazze'de Hamas'in yetkililerinden birine ait bir araç bombalı saldırıya uğradı. Park halindeki aracın infilak etmesi sonucu ölen ya da yaralanan olmadı. Gazze'de Hamas'in yetkililerinden bir
Hamas, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, 51. Münih Güvenlik Konferansı programını İsrailli temsilcilerin katılması nedeniyle iptal etmesini memnuniyetle karşıladı.
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'nin cumhurbaşkanı adayı olmadan hemen önce kurmaylarıyla yaptığı bir toplantının ses kaydı ortaya çıktı. Kayıtta, Sisi kendisine destek veren her Körfez ü
İran: 'ABD'nin 30 yıldan fazla bir zamandır İran'a yaptığı düşmanlık, İran ve ABD ilişkilerinin normale dönmesine izin vermeyecek'
IŞİD, Musul’da koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının yoğun bombardımanından dolayı kent merkezini boşalttı.
İstanbul’da 39 ilçede 4 bin polisle yapılan genişletilmiş asayiş uygulamasında çeşitli suçlardan araması olan 229 kişi gözaltına alındı.
2015 genel seçimleri öncesi Ankara kulisleri hareketlendi. Partilerin seçim stratejilerine ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye ve Lübnan'ın Suriyeli mülteciler için yaptıklarının takdire şayan olduğunu söyledi.
MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Ankara'dan AK Parti'nin adayı olacağı öğrenildi.
IKBY lideri Mesut Barzani, Ortadoğu’da Sykes-Picot anlaşmasıyla çizilen sınırların yapay olduğunu, Suriye ve Irak’ta yeni sınırların kanla çizildiğini söyledi.
Zekeriya Öz hakkında Cumhurbaşkanı'na hakaret içeren tweetleri retweetlemesi nedeniyle kamu görevlisine hakaret suçundan ikinci dava açıldı.
İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Mavi Marmara saldırısı için Türkiye'den özür dilemenin hata olduğunu söyledi.
Uzun yıllar Filistin İslami Cihat Örgütü'ne yardım ettiği suçlamasıyla yargılanan akademisyen Sami El Arian, ABD'den sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
Şanlıurfa'da bulunan Kılıçdaroğlu Hakan Fidan'ın istifası için ise "başbakanlık koltuğu boş olunca arayışa girildi" iddiasında bulundu