Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği yetkilisi Larry Yungk, ABD’ye ‘Yeşil Kart’ kazanarak gelen Suriyelilerin sayısının mülteci statüsüyle gelenlerden çok daha fazla
Hatay'da bir insansız hava aracının düştüğü iddia öne sürüldüi.
ABD'li pilotlara Suriye hava sahasında Rus jetlerine 'tepki vermemeleri' konusunda emir verildiği belirtildi.
Bir köy korucusunun sosyal güvencelerinin sağlanması talebiyle İçişleri Bakanlığı aleyhine açtığı dava Anayasa Mahkemesi’ne taşındı. Anayasa'nın üç maddesine aykırılık teşkil
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 asker yaralandı.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Esed’in görevi bırakmasına gerek olmadığını ülkedeki geçiş sürecinde yer alması gerektiğini açıkladı.
Financial Times'ta yazı kaleme alan David Gardner, Erdoğan'ın Merkel ile görüştüğü sırada gülümsemesinden rahatsız oldu.
Rusya, Fransa Büyükelçisi'nin 'yanlışlıkla' Dışişleri Bakanlığı'na davet edilmesiyle ilgili özür diledi.
Adalet Bakanı Kenan İpek, gazetecilerin Ankara saldırısı ile ilgili sorularını yanıtladı.
İslam ve göçmen karşıtı PEGIDA, kuruluşunun birinci yılında Almanya'nın Dresden kentinde geniş katılımlı gösteri düzenledi.
Ağrı Sulh Ceza Hakimliği, HDP'nin seçim bildirgesi için özyönetim'e yer verdiği gerekçesiyle toplatma kararı verdi
Daha önce KKTC'deki Türklerin yaklaşık 180 bininin muhtemel yeni bir devlete vatandaş olarak alınamayacağını belirten Rum kesimi, bu kararından vazgeçti. Taraflar arasında varılan uzlaşm
ABD'li arkeologlar 300 milyon yıllık dev bir köpekbalığına ait fosillere ulaştı. 'Texas süper köpekbalığı' adı verilen balığın boyu 8 metreyi aşıyor.
İsrail askerleri, Hamas’ın önde gelen isimlerinden Hasan Yusuf'u Batı Şeria'nın Ramallah kentindeki evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.
İktidarı elde zorla tutamayız. Sinemamız olması lazım.Yoksa bir sinemayla seni kötü gösterebilir. Tiyatromuz olması lazım. Yoksa gençlerimizi tutamayız.