Başkent'te Sabancı Bulvarı ile Bağlıca bölgesini zırhlı birlikler arazisi içinden birbirine bağlayacak bulvar için Milli Savunma Bakanlığı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında p
Pakistan'da bir televizyon kanalı ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın Pakistan'da doğduğunu, isminin Davut İbrahim Han olduğunu iddia etti.
Bank Asya Genel Müdürü Güzeldülger, "Banka Asya'da garanti kapsamındaki ödemelerin takvimini TMSF açıklayacak. Yıl sonundan önce yapılacağını tahmin ediyorum." dedi.
Türk-Amerikan İş Konseyi Başkanı Ekim Alptekin, Obama'nın, AB ile oluşturulacak Transatlantik Serbest Ticaret Bölgesi anlaşmasına imza atamadan Trump'un başkan seçilmesi nedeniyle Türkiye
Baradey, 3 yıl önce gösterilerin barışçıl yoldan çözülmesi için çalışması nedeniyle devletin bazı kurumları tarafından tehdit edildiğini açıkladı
Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı, darbe girişimi komisyonun davetine Suriye’de olduğu için bu hafta gelemeyeceğini söyledi
Olurdu olmazdı derken yavaş yavaş mevcut anayasa ile fiili durum arasındaki çelişkinin giderileceği bir aşamaya yani başkanlık sistemine doğru ilerliyoruz.
Knesset kanun tasarısını onaylamasından dolayı “derin kaygı” duyduğunu belirten Trudeau, "Anladığımız kadarıyla kararın sonuçlanması için bir kaç adım daha atılması gerekiyor ve
Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesi ile Avrupa başkentleri hayli tedirgin. "Birlikte çalışma" mesajları verilse de derinlerde bir korku var.
Mesela Amerika'daki tepkileri “hazımsızlık” olarak mı değerlendirelim? Yoksa FETÖ tepkisini ilk defa dile getiren ve şu sıralar Trump'ın Güvenlik İşleri Danışmanı olması beklenen
Fransız siyaset uzmanı Fabien Baussart, ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın Rusya'yı Suriye'de destekleyerek çözüme katkı sunacağını iddia etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni atadığı rektörü protesto etmek için bir araya gelen kalabalık Güney kampüsten Kuzey'e yürümek istemesine polis izin vermeyince arbede yaşandı. Yaşanan a
Dışişleri Bakan Yardımcısı, Moskova ve Washington arasındaki ilişkilerin onarılması için hazır olduklarını belirterek ABD'nin yeni başkanının planlarını biraz bildiklerini söyledi.
Trump'ın Beyaz Saray Özel Kalem Müdürlüğü'ne Cumhuriyetçilerin tanınmış isimlerinden Reince Priebus'u atamasının "kurulu düzen"e ilk tavizi olduğu iddia ediliyor.