Erzurum'da, darbe girişimi sırasında, görev yerine gelerek, polislere 'silah bırakın' talimatı verdiği öne sürülen eski İspir İlçe Emniyet Amiri Dutak hakkında, dava açıldı.
ABD Başkanı Trump'ın 20 Ocak'tan bu yana aldığı kararlar uluslararası toplumda pek çok tartışmayı da beraberinde getirdi.
Reuters / Ipsos’un geçen ay yaptığı bir kamuoyu araştırmasına göre Kaliforniyalıların yaklaşık üçte ikisi “Calexit” adı altında yürütülen bağımsızlık kampanyasını destekliy
“Ey siyasiler, ey savcı ve hakimler!” demeyeceğim artık. “Ey vicdanlar!” diyeceğim. FETÖ'cü hakim, savcı ve polisler tarafından binbir hile ve kumpas, iftirayla tutuklananlara tüm davala
Trump üzerinden iç politikaya bakılmaz. Hayal kırıklığına uğrarsınız, gün gelir şok olursunuz, yanarsınız. Büyük beklentileregirmek de, şiddetli karşı çıkışlar da Türkiye ger�
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 7'si general 149 askerin firari durumda olduğunu açıkladı.
Başkent Paris'te gerçekleşen kanlı terör saldırılarından sonra OHAL durumunun geçerli olduğu Fransa'da iki asker kahvaltı yaparken silahlarını çaldırdı.
Türk ve Yunan sahil güvenlik güçleri, Bodrum açıklarındaki Kardak kayalıklarına yakın bölgede güvenlik tedbirlerini olumsuz hava koşullarına rağmen 7. günde de sürdürüyor. Türk bal
Başbakan Yıldırım'ın Kadıköy'de katıldığı tören alanında güvenlik önlemi alanda koruma ekipleri, dronesavar kullandı.
Oğlu "seninki gibi bir hayat istemiyorum" deyince Çin'in en zengin iş adamının 32 milyar dolarlık serveti sahipsiz kaldı.
Obama döneminde Dışişleri Bakan Yardımcısı olan Antony Blinken, ABD başkanı Trump'a Türkiye'yi yeniden kazanmak için bir plan sundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Değişiklik Kanunu’na ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Demokrasi oylanacak. Olayı A partisi, B partisi meselesi sakın kimse getirmesin. Bu i
ABD'de Temyiz Mahkemesi, hükümetin, Başkan Donald Trump'ın 7 İslam ülkesine uyguladığı vize ve ülkeye giriş yasağının tekrar yürürlüğe konulması talebini reddetti.
Prof. Dr. İlber Ortaylı, Hürriyet için bir makale kaleme aldı:
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, tüm kamu kurumları ve vatandaşları milli işletim sistemi Pardus'u kullanmaya davet etti. Bakan Işık, TÜBİTAK mühendislerince hayata geçirilen Pardus'a HA