Kendisiyle birlikte 3 savcı ve 1 hakimin meslekten ihraç edilmesine tepki gösteren Zekeriya Öz 'Yazıklar olsun bağımlı HSYK'ya' dedi.
12 Eylül 1980 darbesinin mimarı 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren için ilk tören Genelkurmay Başkanlığı’nda düzenlendi. Camideki törende ise gerilim yaşandı.
Kenan Evren'in kızı Şenay Gürvit canlı yayında eleştirilere yanıt verdi.
12 Eylül darbesinin mimarı Kenan Evren, bugün düzenlenecek törenle toprağa verilecek. Cenaze törenine hiçbir siyasi partinin katılımı olmayacak.
Darbe mağdurları, yaralarının yeniden kanayacağı gerekçesiyle Kenan Evren için yapılacak devlet töreninin engellenmesi talebiyle Başbakanlığa başvurdu.
Keşmir'de yargılanmadan ve sorgulanmadan hapishanede tutulan direnişçiler açlık grevi başlattı
Yemen'de Husilere karşı hükümetle birlikte örgütlenen Halk Direniş Güçleri, ülkenin güneyindeki Şebve ilinde bulunan El-Musaynaa bölgesini Husilerden geri aldı
Cuhmurbaşkanı Erdoğan Rize'de toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
Doğu ve Güneydoğu'da uzun yıllardır faaliyet gösteren BDP/HDP ikna heyetleri ilk kez partiden isimler tarafından kamuoyuna açıklandı
Danimarka'da Müslüman öğrencilerine zorla domuz eti yedirmeye çalışan aşçılık okuluna 6 bin dolar para cezası verildi
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Danıştay toplantısında konuşturulmadı, Danıştay'daki tören basına kapatıldı.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, hayatını kaybeden 7’nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren hakkında açıklama yaptı.
Edirne’nin İpsala Sınır Kapısı'nda "yurt dışına sahte ürün götürenlere rüşvet karşılığı çıkış sağladığı" iddiasıyla gözaltına alınan 5 gümrük muhafaza memuru tutuklan
Geçen yıl dünyanın bir bölümüne büyük bir kabus yaşatan Ebola virüsünü kontrol altına alma çabaları sonuç veriyor. En çok vakanın görüldüğü ülkelerden biri olan Liberya'da da
12 Eylül askeri darbesinin lideri Kenan Evren'in 98 yaşında yaşamını yitirmesi, darbe döneminde yaşanan hukuksuzlukları, şiddeti ve kayıpları bir kez daha gündeme getirdi.